Кои онлайн казина предлагат щедри бонуси – сравнение от Efirbet

* Понякога е малко трудно човек да се ориентира кой букмейкър предлага най-добрите условия за игра, тъкмо тук
  идва на помощ сайтът Ефирбет
Спортни залози
В НАШИ ДНИ онлайн пространството е пълно със сайтове, предлагащи какви ли не услуги. Сферата на хазарта не прави изключение. Букмейкърите у нас са не един или два, като всяка платформа предлага различни видове игри и залози, бонуси за участниците, промоции за клиенти и т.н. И макар съревнованието между отделните фирми да е плюс за играчите, понякога е малко трудно човек да се ориентира кой букмейкър предлага най-добрите условия за игра.

ТЪКМО ТУК идва на помощ сайтът Ефирбет, който поставя за цел да обедини на едно място цялата налична информация за водещите букмейкъри у нас. Още на началната страница на сайта потребителите могат да видят меню с основните сайтове за залози, както и техните стартови бонуси. Нека да разгледаме в детайли какво предлагат в момента някои от букмейкърите, както и какви са разликите в техните оферти за стартиращи играчи.

ЗА ЦЕЛТА ще извадим от Ефирбет информация за Efbet, Bet365, WINBET, Palms Bet и bwin. Спряхме се на тези имена, тъй като са познати на широката аудитория, а сравняването всички възможни букмейкъри, описани в платформата, би било прекалено дълго, за да се побере в една статия.

ОЩЕ НА началната страница на Ефирбет виждаме какви са стартовите бонуси за въпросните букмейкъри. Първото нещо, което се набива на очи е, че Bet365 не разполага с оферта за стартов бонус. За момента този сайт предлага единствено бонус „Кредити за залози“ на стойност до 100 лв. Повече информация за това можете да намерите в ревюто на Bet365 в Ефирбет.

ДРУГИТЕ четири гореспоменати сайта - Efbet, WINBET, Palms Bet и bwin - предлагат стартови предложения, които започват от 100 лева и стигат до 222 лева. Разбира се, условията за ползване на въпросния бонус са различни.

EFBET предлага на своите стартиращи клиенти бонус в размер на до 200 лева, който представлява 100% увеличение на първия ви залог. За да вземете бонуса, вие трябва да се регистрирате и да добавите в сметката си за игра някаква сума. Ако например вие депозирате 50 лева, букмейкърът ще добави в сметката ви още 50. Максималната стартова сума, която промоцията покрива, е 200 лева. За да изтеглите тези пари обаче, вие трябва да направите успешни залози на стойност три пъти общата сума.

WINBET предлага на пръв поглед доста по-скромен бонус в размер на 100 лева. В реалност обаче тяхното предложение за стартиращи играчи е по-щедро, тъй като сайтът е готов не да удвои, а да утрои вашата първа депозирана сума. На практика вие получавате 200% бонус към първата сума, вкарана в нов акаунт. Изтеглянето на тези пари става по подобен начин, както при Efbet, само че трябва да натрупате печалба на стойност над 6 пъти от общата сума на първия депозит.

PALMS BET предлага бонус до 200 лева, а ако се регистрирате чрез линка в Ефирбет, получавате бонус до 220 лева. Промоцията добавя сума на стойност  100% към първия ви залог, но спечелените пари могат да се изтеглят след като натрупаната сума е петорна (5 пъти по-голяма)на първото вложение.

BWIN предлага да удвои вашия първи залог (100% бонус), но за да е изтеглят тези пари, общата сума трябва да бъде 7 пъти по-голяма от общата стойност. Тоест, ако вкарате първа сума 50 лв, bwin ще добави още 50, но ще ви позволи да изтеглите печалбата си след натрупани поне 700 лв.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |