Троянската елха грейва в петък

* Светлините ще запалят заедно кметът Михайлова и заслужил троянски ученик – 29 ноември, 17:30 ч. * Очакват се ВИП гости – Дядо Коледа и асистентката му Снежанка, ще има вкусотии и изненади
 
Предстоящо

В ПЕТЪК, 29 ноември, ще грейне Коледната елха на площада, съобщиха от Община Троян. Светлините, по наложила се вече традиция, ще запалят съвместно кметът Донка Михайлова и изявил се през годината троянски ученик (името му засега се пази в тайна). „Огненият“ ритуал започва точно в 17:30 ч. и всички са поканени, малки и големи.

РАЗБИРА СЕ, очакват се и най-важните гости – Дядо Коледа и неговата асистентка Снежанка, които, както се полага, са приготвили подаръци и приятни изненади за троянските малчугани. Тук и сега ще бъде обявена и поредната благотворителна коледна инициатива на Общината. А за доусилване на празничното настроение на площада ще бъдат разпънати две „вкусни“ шатри – едната фирмена на троянския Хлебозавод („Хлебопроизводство и сладкарство“ ЕООД), другата с кулинарни изкушения, приготвени от учениците от паралелката по хотелиерство и ресторантьорство в СУ „Васил Левски“.

НА 29 НОЕМВРИ, петък, 17:30 ч., заповядайте!

Т21, по информация от Община Троян
Начало

 Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |