Как троянци могат да менажират свой футболен отбор в Palms Bet лига

Първо – игрите са по-бързи и завършват по-категорично. Второ – не залагате на случаен отбор, а на вашия собствен тим. Трето – печелите докато играете на една от най-добрите системи
Спортни залози
АКО ИЗЛЕЗЕТЕ по улиците на Троян и питате случайните минувачи въпроса  „Смятате ли, че може да сте мениджър на футболен отбор?“, повечето хора ще ви отговорят негативно или дори ще ви се изсмеят. Все пак става дума за специализирана позиция, която определено не е достъпна за обикновения човек от среден по големина град в България. Разбира се, това безспорно е така, но все пак има начин да сте ръководител на футболен отбор с играчи, базирани на реалните български футболисти от А група.

СТАВА ВЪПРОС за така наречената Palms Bet лига. Това не е обикновена компютърна игра, а официално приложение за залози в букмейкърския сайт Palms Bet, което работи с реални симулации на спортни събития и система, свързваща виртуалните играчи от приложението с представянето на българските футболисти от Първа професионална футболна лига. А сега нека видим в детайли какво представлява самата програма и как работи тя.

PALMS BET лига е програма, известна в Западния свят като fantasy football (ПРИМЕР: вижте тази за английската Премиър лийг). Регистрирайки се в сайта на Palms Bet, вие можете да създадете свой собствен отбор от играчи, а след това да участвате в двубои с други потребители и да печелите реални суми от срещите. Самите „мачове“ представляват компютърни симулации, чието разиграване е съвкупност от вашата стратегия за игра, показателите на вашите футболисти и поредица от генерирани събития като нарушения, фалове, опити за гол и т.н.

СЛЕД КАТО се регистрирате, вие имате начална сума от 10 000 лева, с която трябва да съберете отбор от 15 футболиста. Вие трябва да закупите двама вратари, пет защитника, пет полузащитника и трима нападатели. След това определяте своите титуляри, както и кой ще е капитан на тима и кой – вицекапитан. Последното условие е от изключителна важност за вас, тъй като резултатът от представянето на капитана се удвоява в края на играта.

ЗА РАЗЛИКА от реалния футбол, в Palms Bet лигата крайният резултат не е просто головата разлика, а представлява сбор от точките на цялостното представяне на отбора. Така например вашият вратар получава по една точка на всеки трети спасен гол, както и по 5 точки на спасена дузпа, но губи точки при допуснат гол или изпусната дузпа. Подробно описание на системата за присъждане и отнемане на точки можете да намерите в Общите условия на сайта.

В КРАЯ на всяка лига се излъчва победителят. Както споменахме по-горе, това е „мениджърат“ с най-висок брой точки който обира 50% от натрупаната от залози сума. За завършилите на второ и трето място играчи има утешителни парични награди награди в размер на 20% и 10% от общия фонд. Приложението разполага и с опции за съревнование между двама играчи, в което победителят прибира 90% от общия залог. Отново ви напомняме, че пълните правила на играта можете да намерите в Общите условия на сайта.

КАКВИ СА плюсовете на Palms Bet лигата спрямо залозите на реални футболни мачове? Първо – игрите са по-бързи и завършват по-категорично. Второ – не залагате на случаен отбор, а на вашия собствен тим. Трето – печелите докато играете на една от най-добрите системи за спортни симулации.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |