Радослав Чолаков: Да запазим автентичната троянска керамика

Местни избори 2019
Радослав Чолаков-Роко, кандидат за общински съветник, ГЕРБ
За хората в общината името ми така или иначе е свързано с автентичната троянска керамика. Разбира се, запаването й във времето и за поколенията е кауза, която ще продължа да отстоявам. Кандидатирам се за общински съветник, защото дълбоко вярвам, че мога да бъда полезен на моите съграждани в усилията ми да съхраним традициите и да развиваме и популяризираме троянския дух.

Участвам активно и подпомагам редица спортни и обществени инциативи и вярвам, че ако работим заедно ще направим нашата Община място, в което всеки един от нас да се чувства щастлив, младите хора да живят добре и да се гордеем, че сме граждани на Троян. Член съм на Ротари Клуб. Вярвам, че можем да запазим и да надградим обществения и културния живот в нашия град.

Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

ГЕРБ - Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |