Ценка Петрова: Ще работя за решаване на социалните и образователните проблеми

Местни избори 2019
Ценка Петрова, кандидат за общински съветник, ГЕРБ
Работила съм като учител 24 години, от които 16 години като преподавател  по биология и химия и 8 години като директор на Общинския педагогически център (ОПЦ) в Троян. Помогнала съм на много мои ученици да открият призванието си и да се посветят на различни сфери на образованието. Като директор на ОПЦ - Троян успях да събера над 500 деца и да сформирам различни извънкласни групи в областа на науката и изкуството. Създадох извънучилищно звено (Шошковата къща), където децата идваха по собствено желание и интерес. Основател съм на ученическия театър в града, който съществува вече 10 години. Четири години съм работила като администратор по проект „Приемна грижа“ към Община Троян – дейност, която за пръв път беше предложена тук и с която аз и екипът ми се гордеем. Успяхме да намерим приемни семейства на много деца от домовете. Към момента работя като държавен служител към Териториална дирекция „Държавен резерв“ в Плевен.

Познавам много добре социалните и образователни проблеми на жителити на община Троян и имам желанието да помогна за разрешаването им. Смятам, че с общи усилия и добър екип можем да задържим и върнем младите хора в Троян, защото градът ни го заслужава.

Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

ГЕРБ - Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |