Цветомила Дудевска: Познавам в детайли социалните и медицинските проблеми на Троян

Местни избори 2019
д-р Цветомила Дудевска, кандидат за общински съветник, ГЕРБ
Аз съм лекар с две специалности и практикувам медицина вече 29 години в родния ми град Троян. Управител съм на първата Специализирана белодробна болница в България от 20 години. Имам магистърска степен по публична администрация и докторска степен по управление на здравеопазването. Работя от 12 години и като изследовател в международни клинични изпитвания на лекарства. Член съм на български и европейски специализирани медицински дружества, както и на НПО в община Троян (Клуб за побратимяване, „Българка“, Сдружение за превенция на белодробни заболявания). Два мандата бях общински съветник от ПП ГЕРБ и председател на Комисията по здравеопазване и социална политика, председател съм на Общинския фонд за подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми и инициатор за създаване на Общинския фонд за подкрепа на професионалното развитие на кадри в сектор „Здравеопазване“.

Мога да помогна на млади хора да открият призванието си и се посветят на медицината като се върнат в родния си град, на активните хора и мои съмишленици - да градим заедно едно по-добро бъдеще за общината ни, на възрастните хора, нашите бащи и майки - да се радват на спокойни старини, с осигурена грижа и внимание.

Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

ГЕРБ - Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |