Минко Топалски: Работил съм и ще продължа да работя за моя град

Местни избори 2019
инж. Минко Топалски, кандидат за общински съэветник, ГЕРБ
Роден съм през 1955 г. в Троян и съм кореняк троянец. Основно и средно образование завърших в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ и Техникум по механоелектротехника. Висшето си образование завърших във Висшия химико-технологичен институт в София, специалност „Инженер металург“.  Работил съм в ЕЗ „Елма“ като началник цех и в Технологичния институт към завода като научен сътрудник. От 1994 г. съм управител на „Вектор“ ООД.

Винаги съм  работил и помагал за Троян. Някои от благотворителните ми дейности за нашия град до момента:  дарени материали при ремонта на детски градини, училища, болницата и други обществени обекти на територията на община Троян; изграждане на стрелбищен комплекс „Вектор“ с лични средства и фирмено спонсорство; даряване на средства и материали при изграждането и поддръжката на Мотополигона и при провеждане на състезания по мотокрос; спонсорство на Клуба по биатлон и стрелба „Аякс“, чийто председател съм вече 25 години; дарения и подпомагане дейността на Пенсионерския клуб в Троян; спонсорство при ремонта на шадравана и читалището в с. Черни Осъм.  Бях общински съветник в мандата 2007/2011 г. За мен Троян е кауза, работил съм и ще продължа да работя за моя град.

Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

ГЕРБ - Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |