Емине Толева: Ще работя за повече активности за децата

Местни избори 2019
Емине Толева, кандидат за кмет на с. Борима, ГЕРБ
Казвам се Емине Мехмедова Толева. Родена съм на 16 юли 1981 г. в Ловеч. Живея в село Борима, община Троян. Средното си образование завърших в Икономическия техникум в гр. Червен бряг, а висшето – в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, магистърска степен „Дипломация и международни отношения". Работила съм в счетоводна къща в гр. Карлово, от 2008 г. до 2016 г. бях главен специалист в отдел „Услуги на гражданите“ в Община Троян. От 2016 г. до момента работя в Кметството в Борима. Семейството ми се занимава със земеделие, отглеждаме едри преживни животни и стопанистваме около 130 декара пасища.

Приносът ми към жителите на Борима е моята отзивчивост и солидарност в работата ми с тях. Бих желала в бъдеще в нашето село забавленията за малките деца да са повече, защото в момета имаме само една функционираща градинка в центъра, а учениците след училище няма къде да прекарват следобедите си освен с телефоните, няма занимания като спорт, народни танци или нещо друго, което да подпомогне тяхното развитие. Бих желала центърът на Борима да привлича погледи, а не да е толкова сив, както в момента.
 
Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

ГЕРБ - Троян

1 Коментара:

Unknown каза...

Голям праз!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |