Петко Пенков: Да запазим младите хора в Троян!

Местни избори 2019
инж. Петко Пенков, кандидат за общински съветник, ГЕРБ
Петко Пенков е добре познато лице в нашия град, на 41 години, семеен с две деца. Инженер-технолог, завършил висше образование в Университета по хранителни технологии (УХТ) - Пловдив, специалност „Технология на млякото и месото“ и второ висше в УНСС – София, специалност „Бизнес администрация и висш мениджмът“. Завърнал се в родния си град , за да продължи развитието на семейния бизнес, който ръководи от 16 години. Един от успешните млади предприемачи и работодатели на Троян.

Общински съветник, един от основателите на ГЕРБ - Троян. Започва политическата си кариера с една голяма цел – да подпомогне бизнеса в Троян с облекчени процедури и иновативни решения. Член на Ротари клуб Троян и на училищното настоятелство в СУ „Васил Левски“, Троян. От 2018 г. е председател на Общинския съвет в Троян. Като свой приоритет и лична цел си поставя създаването на благоприятна среда за развитието и просперитета на младите хора в общината.

Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

ГЕРБ - Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |