Николай Тодоров – заключително обръщение към троянци

Местни избори 2019
Николай Тодоров, кандидат за кмет на община Троян, Местна коалиция „Глас Народен“
Уважаеми граждани на община Троян,

Троянец съм – по рождение, по дух и по убеждение! Затова се обръщам към вас, троянци, с призив, уповаващ се на доверието, което имам към вас. Затова, че аз искам да съм всеки ден с вас. Затова, че аз искам да ме мотивират вашите грешки, вашите болки и вашите мечти за промяна.

Затова, че тръгнах на поход срещу отровената ни политическа система, срещу неспособните ни политически лица, които с некадърността и мерзостта си убиват всичко добротворно и съзидателно в обществото ни. Затова, че тръгнах уверено заедно с миналото си, заедно с настоящето. Затова тръгнах заедно с всичко съзидателно, което съм правил. Тръгнах уверено с отвоюваните от мен обществени каузи.


Вярвам, че доверието не се завоюва, а се изгражда. Трябва да спечелиш доверието на хората със своите постъпки, със своите действия. Изборът в неделя е важен, той не е просто избор за кмет. Той е избор за това дали искаме да живеем по-добре, дали искаме да бъдем независими, дали търсим бъдеще за децата си тук, при техните родители, при корените им!

ИЗБЕРЕТЕ СМЕЛОСТТА И НЕЗАВИСИМОСТТА НА УПРАВЛЕНИЕТО. ИЗБЕРЕТЕ САМИ БЪДЕЩЕТО НА ТРОЯН С НАШИЯ ГЛАС – С ГЛАСА НАРОДЕН ТРОЯНСКИ!

Николай Тодоров,
кандидат за кмет от Местна коалиция „Глас Народен“


Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |