Донка Михайлова – заключително обръщение за Местни избори 2019

Местни избори 2019
Донка Михайлова, кандидат за кмет на община Троян, БСП
Уважаеми съграждани,

В неделя предстоят избори за местна власт. За да бъде чут гласът на хората, всеки гражданин следва да упражни правото си на глас. Само така Троянска община може да има свой кмет и свои общински съветници, които са овластени с доверие.

Осем години аз съм кмет на Община Троян. За тези години общината се промени. Пътят, който изминахме, ни научи, че успехите се постигат с много труд и отдаденост, с лична почтеност и с обич към Троян и общината. В изминалата предизборна кампания предложихме на троянци идеите си за по-нататъшно развитие. Чухме Вашите предложения, които ще бъдат включени в бъдещата управленска програма.

И в тази кампания не се поддадох на клеветите и омразата. Защото омразата ми е чужда и защото помня казаното от един десен лидер от близкото минало: „И тези избори ще минат, но ние ще останем да живеем в този град и трябва да имаме достойнството да се гледаме в очите и да продължим да работим за общината“. 

Аз не Ви предлагам невъзможното. Предлагам ясни цели и конкретни управленски действия. Предлагам компетентност, последователност в усилията и честно отношение към хората. Вярвам, че ще изберете Троянска община да продължи да върви с устойчиви стъпки по избрания път, да надгражда  над постигнатото.

ЗАЕДНО УСПЯВАМЕ!

Донка Михайлова, 
кандидат за кмет на община Троян

Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |