Започна ремонтът на южния вход на Троян

* Очакваме по-подробна информация от АПИ за параметрите на ремонта – срокове, изпълнител, финансиране, обходен път и т. н
Добрата новина
На южния вход на Троян тази сутрин, 9 октомври 2019 г.
ОТ ТАЗИ СУТРИН, 9 октомври, на южния вход на Троян (откъм Беклемето) е струпана техника и подготвителните работи за дългоочаквания и обещан от ресорния зам.-министър на регионалното министерство (МРРБ) и наш земляк Николай Нанков вече започнаха. Участъкът е част от републиканския път II-35 (Плевен - Ловеч - Троян - Троянския проход/Беклемето – Кърнаре/Южна България) и ремонтът е отговорност на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ), начело на която е друг земляк, ловчалията Георги Терзийски. Че ремонтът тръгва съобщи в профила си във фейсбук и кметът и кандидат-кмет в кампанията за Местни избори 2019 Донка Михайлова.

СЛУЧВАЩОТО СЕ е от голяма важност, тъй като през южния вход/изход на Троян преминава целият трафик към и от Беклемето/Южна България и курортните селища Чифлик, Бели Осъм и Шипково. Т. е. участъкът е изключително натоварен, а състоянието му от години е разнебитено, неевропейско, защо да не кажем и неградско и плаче за промяна; и основното – опасен е за движението и е цяло чудо, че досега там няма тежко ПТП. Важен е и имиджовият момент – този е единственият ни вход/изход от юг и е своеобразна визитна картичка на Троян и е задължително да добие по-друг вид; както се случи преди година с другата ни „визитна картичка“ – северния вход (откъм Ловеч).

Т21

Бел. ред. Отправихме питане до АПИ и очакваме информация за параметрите на ремонта (срокове, изпълнител, финансиране, обходен път и т. н.).


 Още по темата: 

2 коментара:

kiril каза...

Какво става с пътя Дълбок Дол - Старо село? Защо беше започнат и изоставен? Това беше поредната ЛЪЖА Иванчо Миховски обеща и излъга.

Bat Ceco каза...

Trebva da go izberete za kmet I togava ina4e zabravi

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |