Цигани се млатиха тази нощ в Дебнево и изпоплашиха селото

* Екшънът започнал след полунощ и продължил до пладне през деня, няколко полицейски патрулки усмирявали вилнеещите роми
Хубава работа, ама…
Екшънът най-после е укротен, вдясно – битият другоселец, с. Дебнево, 6 юли 2019 г.
СРЕДНОЩЕН цигански екшън в петък срещу събота, продължил чак до пладне през деня (6 юли), разтърси иначе кроткото с. Дебнево, Троянско. Според очевидци всичко започнало след полунощ, на рождения ден, празнуван от местна ромска фамилия. И по-точно, когато към купона – според домакините без покана, според госта с покана – се присъединил мъж, сезонен работник от ромската бригада дървосекачи от Котел, настанени в селото и в съседното с. Гумощник (мах. Беров мост). Защо и как точно пламнала свадата, не е съвсем ясно. Но резултатът е неоспорим – гостът другоселец бил спукан от бой от двама от местните.

Изтръгнатият от млатещите се роми знак "Стоп"
ПОСЛЕ кютекът се пренесъл пред кметството, оттам пред близкия цех за мека мебел, преминал през моста, като междувременно един пътен знак „Стоп“ бил изкъртен от млатещите се роми и пламнал с нова сила на площадчето до селския супермаркет. Крясъците и виковете разбудили и изпоплашили цялото село, в един момент на помощ на бития пристигнало подкрепление – каруца с негови хора от Беров мост, и замирисало на кръв. Но пристигнала и полицейска патрулка от Троян, после още няколко и най-лошото било предотвратено. Въпреки това обаче екшънът продължил с часове, а заканите за отмъщение, кланета и кървава саморазправа не стихвали. В крайна сметка двамата биячи и потърпевшият с подуто от боя лице и „бушонирано“ око били задържани. Случаят се разследва и ситуацията в селото е под полицейско наблюдение.

Т21
Снимки: Стефан Генков

6 коментара:

Виелицата каза...

Ехх този Генков!!! Велик!!! Винаги пръв с много подробна информация!!! Адмирации, само не разбрах ме кой са били тези африканци където са правили изпълнението хахаха
Поздрави Главчо

Unknown каза...

Заглавието...,,"Цигани се...", после роми,последно цигани или пак цигани...

r3d33ms каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Unknown каза...

Еии пак ништо не разбрал ама пак дасе направи на интересен бърза да пише оле оле ништо тук не вярно

Unknown каза...

Еии пак ништо не разбрал ама пак дасе направи на интересен бърза да пише оле оле ништо тук не вярно


kiril каза...

Мазни МАНГАЛИ трябвало е да ги оставят да се избият.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |