Буди усмивки, но и други мисли

* Тотка, която по цял ден кръстосва улиците на Троян, кара се с някакви въображаеми опоненти и шашка наши и гости
ФотоСмях
ТАЗИ весела снимка ни изпрати нашата читателка Марияна Христова. На преден план – пред лъскава троянска витрина, до елегантната руса дама (вляво) – позира местната знаменитост Тотка. Същата Тотка, която по цял ден кръстосва улиците на Троян, кара се на висок глас с някакви въображаеми опоненти и шашка наши и гости на града ни. С бира бомбичка в ръка, дамска чанта, копринена рокля върху бял летен панталон и тъмни туристически обувки тип „пионерки“.

КАДРОТО е добродушно-шеговито и буди усмивки. Но провокира и други мисли – че би трябвало да се намери някакво (институционално) решение за подобни хора, които не са един и двама по троянските улици.

Т21

3 коментара:

L77 каза...

Помня Тотка преди 28 години, не беше толкова болна. Жената има нужда от специални грижи и за да стигне до това състояние си има причини. Държавата абдикира от грижата за болните хора в специализирани здравни заведения с човешко отношение и обстановка. Виждала съм да се държат агресивно и унизително с тази болна жена. Да вярно болна е, но е човек.

Djigata каза...

Напълно съм съгласен с Вас.Има и един младеж който не е добре,май се казва Стефан. На моменти е дори агресивен.Не съм компетентен кой и как трябва да се погрижи за тях но вероятността да предизвикат ПТП е голяма.Редовно се движат по пътното платно. Дано не съм прав.

Мая каза...

Дано скоро се съзират дадени институции. Жената е станала доста агресивна и спрямо децата по улиците. Моя син е на 2г и преди време щеше да го удари. Не взех мерки заради него и други деца.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |