Иван Хаджийски в столичната галерия „Интро“

* Изложбата е озаглавена „The way back“ (Пътят наобратно), но е по-скоро завръщане – към живописта, към самия себе си
Предстоящо
Иван Хаджийски
НА 21 МАЙ, ден преди рождения си, съгражданинът ни Иван Хаджийски (р. 23 май 1961 г.) открива самостоятелна изложба в столичната галерия „Интро“ на ул. „Цар Самуил“ 28. Озаглавена е „The way back“ (Пътят наобратно). Или, както е казано в анотацията, по-скоро завръщане – към живописта, към самия себе си, в търсене на отговори на вечните и най-големи въпроси за творческия път и избор, за смисъла на изкуството.

НЕОБИЧАЕН и провокативен както винаги, и майстор от сериозна класа – това е Хаджийски. Такъв е и в новата си изложба. „За мен ще е чест и удоволствие да сме заедно в галерия „Интро“ на 21 май от 19:00... та чак до обедните новини!“, кани на откриването от профила си във фейсбук художникът.

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |