Арт фест „Балканът вдъхновява“, Орешак, 31 май - 2 юни

* Един ефективен модел, обединяващ алтернативни изкуства и съзидание за природата и разширяващ диалога между традиция и модерно изкуство
Предстоящо
ИДЕЯТА на Фестивала, чийто организатор и домакин е Националното изложение на занаятите - Орешак, се изразява в  желанието ни да обединим въздействието на различните форми на съвременното изкуство: музика, визуални изкуства, арт инсталации и танцови пърформънси. Събитието е адресирано към всички  хора, които имат интерес към взаимодействието „човек - природа - изкуство“ в извънградски пространства.

„БАЛКАНЪТ ВДЪХНОВЯВА“ се утвърждава като един ефективен модел, обединяващ алтернативни изкуства и съзидание за природата и даващ своя принос за разширяване на диалога между традиция и модерно изкуство.

Национално изложение - Орешак0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |