Полицайките от Троян – безпощадни с пистолета

* Пълна троянска хегемония в областния стрелкови турнир за жени, организиран от троянското РУ на МВР в навечерието на 8 март 
Огън бий!
Състезанието е в разгара си, Троян, 7 март 2019 г.
В НАВЕЧЕРИЕТО на празника 8 март Районното управление (РУ) на МВР - Троян организира женски турнир по стрелба с пистолет – за служителки от полицейските структури на МВР в Ловешка област и дамите под пагон от военното поделение в Троян (под. 24430). На огневия рубеж обаче интрига и изненади нямаше – безкомпромисна победа индивидуално и отборно на полицайките от Троян.

Гл. инсп. Радистина Петкова награждава победителката Стела Севданска (вляво)
В ИНДИВИДУАЛНАТА надпревара №1 бе многократната призьорка в различни стрелкови турнири Стела Севданска, следвана от колежките си от РУ на МВР – Троян Светла Димитрова и Десислава Петкова, която раздели третото място със Силвена Радева от под. 24430. В отборната надпревара на първите две места се класираха първият и вторият отбор на РУ на МВР – Троян, а третото бе за отбора на под. 24430. Наградите връчиха полицай №1 на Троян главен инспектор Радостина Петкова и началникът на сектор „Охранителна полиция“ в управлението главен инспектор Милен Бочев.

Т21, по информация от РУ на МВР - Троян

1 Коментара:

kiril каза...

Кой луд е снимал тази първата снимка от статията? Да се изправиш срещу три въоръжени жени , браво за смелостта ;)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |