Троян бе домакин на важен кулинарен форум

* Домакин на изнесеното заседание на УС на БАПГ бяха ресторантът на „Калинел“ и фирменият готвач шеф Христо Вълчевски
Вкусно
Работен момент от заседанието на УС на БАПГ в Троян, ресторант "Калинел", 10 март
ТРОЯН и по-точно ресторантът на фирма „Калинел“ ЕООД и още по-точно главният готвач на фирмата шеф Христо Вълчевски в неделя (10 март) бяха домакини на изнесено заседание на Управителния съвет на Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ) и представителите на Шефс клубовете (подразделенията) на БАПГ от страната. Сред присъстващите личаха и популярните от телевизионния екран шеф Андре Токев и шеф Иван Манчев, които са представители на столичната структура.

Троянците с шеф Андре Токев и шеф Иван Манчев
НЯМАМЕ информация за дневния ред на заседанието. Но едно е сигурно – че повереното на Троян домакинство на събитието е признание за кулинарното ниво на града ни и лично на г-н Вълчевски и троянските му колеги. Във форума участваха троянските готвачи и управители на заведения – Милена Мартинова, Димитрина Камачарова, Иванка Църова, Жужи Вачкова, Любомира Прокопиева, Ангел Краев, Мариан Вълковски, Мирослав Димитров.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |