Мобилният платенариум „Астронет“ гостува в Троян

* Детското астрономическо шоу ще е в парк хотел „Троян“ в събота,
 9 февруари – записвания на тел. 0885/869029
Предстоящо
МОБИЛНИЯТ платенариум „Астронет“  ще гостува на  децата на Троян в събота, 9 февруари. Домакин на интерактивното астрономическо шоу е парк хотел „Троян“, а организатор  – детският парти център „Щура лаборатория“ (Бургас).  Събитието е насочено към деца от 5 до 14 години, любители на природата и астрономията и целта е да се засили интереса им към науката. Мобилната конструкция на планетариума може да побере до 25 участници едновременно*.

В РАМКИТЕ на 60 минути малчуганите ще преживеят нещо ново и вълнуващо: ще им прожектират филми на 360-градусов екран, ще наблюдават научна демонстрация с течен азот, ще хапнат вкусна „астрономическа“ изненада и ще се потопят във вълшебния свят на планетите и звездите. Всяко дете ще получи подарък, който може да си вземе вкъщи. „На нашите забавни занятия ще докажем, че науката е нещо много интересно!“, категорични са организаторите.

Елена Арнаудова

* Цена за участие – 15 лв., записвания на тел. 0885/869029

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |