КБ „Амбарица“ доминира при най-малките

* Възпитаниците на клуба спечелиха близо половината от медалите на провелото се миналата седмица Държавното първенство по биатлон в най-малките възрастови групи
Биатлон
Отборът на КБ "Амбарица", Роженски поляни, 17 февруари 2018 г.
НА 14-17 ФЕВРУАРИ в местността Роженски поляни край Чепеларе се проведе Държавното първенство по биатлон в най-малките възрастови групи (момичета и момчета от 7 до 12 години). Отборен шампион със завоювани 9 от всичките 24 медала е троянският клуб по биатлон „Амбарица“. С по два златни медала са Емили Нинова и Ивайло Ковачев, Калин Вълевски е със злато и бронз, а с по едно отличие са Виктория Мирчева, Елиф Бекирова и Никол Петкова. „За съжаление, поради лоши метеорологични условия, щафетите не се проведоха, което значително намали нашите призови отличия“, коментираха от клубното ръководство.

В КРАЯ на зимния състезателен сезон 2018/19 г. КБ „Амбарица“ (Троян) е лидер по медали от всички състезания (купи и държавни първенства) при най-малките – общо 21 медала. Другият троянски клуб по биатлон – КБС „Аякс“, е трети в тази класация с 6 медала. Или с други думи, с отглежданата млада смяна Троян гарантира позициите  си на водещ център на биатлона у нас.

Т21

 Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |