„Dallas“ – сбъднатата лятна мечта на Елица Наумова

* Освен изпълнител, нашето момиче е продуцент и автор на музиката (заедно с Васил Пелов) и текста * Премиерата на видеото бе
 на 11 април
Който си го може, го може
ПОРЕДНОТО авторско парче на прелестната и много талантлива троянка Елица Наумова – „Dallas“ (не е прочутият тексаски град, а име на момче), вече е факт; а страхотното видео, качено вчера, 11 април, в мрежата, трупа популярност. „Ето я моята лятна мечта с въздишка към вас – Dallas. Благодаря на прекрасните ми приятели за търпението!“, написа в страницата си във фейсбук певицата. Освен изпълнител, Елица е продуцент и автор на музиката (заедно с Васил Пелов) и текста.

А „DALLAS“ наистина звучи лятно и се слуша леко, но, по нашето скромно мнение, е нещо много повече и по-различно от сезонните еднодневки. А фините ретро нюанси и закачките (а ла Миленита и Заз) го правят още по-музикантско. И вероятно подсказват нова творческа посока.



ЕЛИЦА пее от съвсем малка, а като ученичка (в троянското СУ „Васил Левски“) изявите й излязоха извън Троян. Талантът й блесна много ярко в музикалното риалити „Гласът на България“ (2011 г.), когато нашето момиче стигна до полуфинала и бе безспорната любимка на зрителите. В интервю за Т21 тогава Ели бе категорична: „Никога няма да спра да пея!“; и се вижда, че не ни е излъгала. В дискографията й наред с „Dallas“ има и други изцяло авторски проекти – „Да те имам“, „На ръба“ (2013 г., видеото е с жестомимичен превод за глухи, което се прави за пръв път в България), „Още“...

Т21

Още по темата:

14 коментара:

Анонимен каза...

Браво.
Много красива и талантлива, за разлика от Радко, който не може да се похвали с нито едното от тези 2 качества.

Анонимен каза...

Слушайки това нещо , май нищо не разбирам от музика! :)

Анонимен каза...

..коментар 1 -типичен представител на Троянската фауна!Непременно трябва да унижи и принизи достиженията на друг свой съгражданин,съвременник!Поради каква причина,с какъв интерес,от каква позиция??.. ...от позицията на егоцентризма и посредствеността!!!.В неразривна спойка ,добре съединени в огромна част от населението на малкия балкански град!Егоцентризъм и постредственост-да искаш ,но да не можеш,да претендираш ,но да нямаш заслуги,да даваш становище,зачерквайки цели жития без капка жал и срам,без никой да ти е поискал мнението или упълномощил за такова.Диагноза дадена от Иван Хаджийски преди близо сто години:“Какво да кажем най-сетне за прочутата масова болест у нас – завистта; за тази болест на посредствеността, на несполучилия дребен собственик на морални и материални блага, която е превърнала почти всяка уста в стискало, което дъвче злъчка и пръска. Колцина разбират правилото: комуто много е дадено, много сам раздава?”......

Анонимен каза...

Аххх, така завиждам за изказа на 3-ти :(

Анонимен каза...

Песента може да е страхотна, но я спрях в момента в който ми прозвуча английска реч! Жалко.все пак живея в България.

Анонимен каза...

В момента, в който видях името на „продуцента„- елпром мондек, и изтрих Еличка от профила ми във фейсбук...

Анонимен каза...

3-ти, от всичкото това какво се опита да кажеш?
Или може би и ти се сля с флората и фауната и изръси една купчина с лайна.
Поздравления за Еличка.
Пък, да - Радко ще има да си мечтае за такива успехи.

Анонимен каза...

.....за какво ще мечтае Радко не зная,но ти има да мечтаеш за много неща,от които за твое съжаление съдбата те е лишила.

Анонимен каза...

...номер 1,номер7,и друг път сме правили с теб махленска дискусия по други теми във форума.Убеден съм ,че си един и същи човек.Дай да си направим една среща негде всред природата,за да ти изтръскам два хубави,плътни шамара.Ще се постарая,да доставя голяма вибрация за птичия ти мозък.Вярвам убедено,че ще ти се поразмести ,някоя друга чакра и може би ще станеш по добър човек!Поне по мълчалив!Поне за известно време!

Анонимен каза...

Гледай само да не се окаже някой с по-плътни шамари, че ще ти изтръпне и без това изтръпналата тиква.Дебил!

Анонимен каза...

...предлагам да ни помогнеш в спорът.Ела и ти на уговорена среща.Ще ти бием на теб шамарите и ти ще отсъдиш(честно),на кой са по-плътни!За награда ще помоля Радко,да изпее на победителя песен на Азис.(много сполучливо го имитира!!)Ок?!Дебел!

Анонимен каза...

Радко да имитира Азис - смях в залата.

Анонимен каза...

Do redaktorat na Troian 21: Samo za info,stolitsata na Texas,ne e Dallas,a e Ostin.

Троян 21 каза...

До №13: Да, прав сте, благодарим, поправихме!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |