„ЗА” ЕЛИЦА!

* Защото е талантлива и достойна да бъде победител и да носи приза „Гласът на България”

ЕЛИЦА НАУМОВА е лицето на нашия град в музикалния конкурс „Гласът на България”. За своята крехка 19-годишна възраст Ели има завоювани многобройни признания на международни и национални конкурси. Предизвикателството пред нашето момиче сега е да докаже, че с младост и талант може да бъде покорен и музикалният връх „Гласът на България”.

НА СЪСТОЯЛАТА СЕ СРЕЩА по покана на кмета на община Троян Минко Акимов (1 септември), развълнувана Елица сподели: „Признателна съм на преподавателите, училището и града си. Обичам ги и ще дам всичко от себе си, за да ги представя достойно”.

ОБЩИНА ТРОЯН и лично г-н Акимов подкрепят финансово и морално младата изпълнителка и призовават - на 12 септември да гласуваме „За” Елица в концертите на живо (от 20:00 ч. часа по бТВ). Защото Елица е талантлива и достойна да бъде победител и да носи приза „Гласът на България”.

Община Троян

22 коментара:

Анонимен каза...

Kакво ще рече това "ФИНАНСОВО" ?!?!?!?!?!?!

Анонимен каза...

Тя е достойна, но ТЪПО-Слави Трифонов не е. Още на първото участие се видя, че се подкрепят неговите фаворити, участвали в предишни формати - Мелинда и Тодор. Дано жълтите вестници не се окажат прави и всичко да е нагласено, защото Елица заслужава да спечели. Все пак обаче лошото впечатление, че за Мелинда беше предвиден специален балет, докато пееше, засилва мнението ми, че за някои хора нещата са нагласени.

Анонимен каза...

Защо всички българи сме такива! Все търсим под вола теле. Хора радвайте се, че имаме участник, който представя градът ни. Без значение дали Елица ще спечели формата или не аз се радвам за нея и желая успех :-) А дали има нагласени неща или не просто без коментар.

Анонимен каза...

Долу ръцете от Елица!!!И стига си пипал дето не трябва предизборно!!!!
Зоро

Анонимен каза...

Поздравления за Елица и нейния дългогодишен вокален педагог Мариета Жекова. Похвално е, че има хора, които работят в посока популяризиране на града. Чудесно е, че ставаме популярни не само с интересни номера на колите :))), а и с нещо прекрасно- талантливите ни деца и преподаватели!

Анонимен каза...

Ще записват ли дует с Минко "Дано си тръгнеш"?

Анонимен каза...

Бих слушал и друга песен за"Мъртвия полицай"
Ели е супер-дано!!!!

Анонимен каза...

За последно ще ви обясня. Значи след като са известни кандидатите за кметове е ясна и класацията:
Ангел Балев, Илиян Пеевски, Бойко Пъдарски-нямат шанс

Минко Акимов-ГЕРБ и Донка Михайлова-БСП отиват на втори тур, където АКимов ще победи с около 900-1100 гласа разлика. Така че той няма да си ходи никъде. Който иска нека да си ходи от Троян.

Анонимен каза...

Аз разбрах, че песента ще се казва "Отивам си и няма да се върна"...

Анонимен каза...

Минко,остави детето на мира,то е талантливо и ще се оправи.Ти отношение към изкуствата нямаш,гледай си ловната дружинка и покани за банкета зимъска оня потния Веселин Маринов да ви изкара "Родната милиция ни пази".И спри да сечеш дърветата из улиците и парковете на Троян филоксера мюлюционерска такава!Има Господ,да знайш,независимо какво са ви разправяли на комунистическите събрания.

Анонимен каза...

Старецът ще спечели втори мандат и след изтичането му, като се огледате внимателно ще ви стане ясно, че в града са останали само негови набори.

Анонимен каза...

Поздравления за Елица,браво и на Общината и кмета за подкрепата към талантливото троянско момиче!Успех Ели!!!:D

Анонимен каза...

Да живей, предизборната кампания!
Хвала на Акимо,хвала на ГЕРБ!

Анонимен каза...

Към Номер 2:Защо мислиш,че е нагласено?!Никой друг не изпя ИСТИНСКА БЪЛГАРСКА ПЕСЕН!!!Мелинда заслужаваше балет,защото пя на майчиния си език,а не като повечето на английски...
А за елица бих казал,че се справя добре и независимо дали ще спечели искам да и пожелая само да не се променя и да помни откъде е тръгнала,защото много хора се самозабравят,дано не е от тях,защото ще е жалко!

Анонимен каза...

Ей, добре значи че имаме представител по време на избори...За таланта както на Ели, така и на всички от "Гласове", "Усмивка" и "Здравец"(които май са закрили поради някаква малоумна причина) всеки знае в града, но никой не ги подкрепя както си му е реда. Общината гледа как да направи този рай за туризъм и изкуства във фабрика и то шуро-баджанашка фабрика. И не само с певците, ами и СХУПИ - изкуството верно е НЕматериално, ама живота Е.
Така че, гусин старшина, късно е, либе, за китка.

УСПЕХ ЕЛИ! И без агитация от милицията те подкрепяме! И без автобусите пак ще сме с теб!!!

Анонимен каза...

Еи дъртия, загрозяваш детето бе.За Нея ще гласувам ама за теб НЕЕЕЕ>

Анонимен каза...

Дърт,чорлав пес ,какво си мислиш?С "чужда пита,помен правиш"-само дето няма да стане.Доста пари ще трябва да платите ти и твоите келеши,че да те "изберем" пак!!!

Анонимен каза...

Нека му по свири и пее до края на мандата
хахахааааааааааааа

Анонимен каза...

Браво, Ели, ще гласуваме за теб, ще те подкрепяме!

Анонимен каза...

http://troyan21-arhiv.blogspot.com/2009/08/blog-post_1952.html

Анонимен каза...

Браво Ели! Цял Троян те подкрепя!

Анонимен каза...

Травестит долу рацете от детето.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |