Донка Михайлова: „Аз тръгвам за победа в Троян!”

* „Знам, че срещу мен ще бъдат хвърлени кал и пари”, предупреди кметската кандидатка на червените * Дилян Енкин води листата за съветници на БСП * Кольо Кацаров: „Ако на 23 октомври не спечелим, да се смята, че съм си подал оставката отсега”
Местни избори 2011

ДОНКА МИХАЙЛОВА ще е кандидатът на БСП за кмет на Троян на местните избори на 23 октомври. Това бе единодушното решение на общинската конференция на троянските социалисти, провела се миналата събота (27 август). Гласуването бе явно и всичките присъстващи 80 делегати (от общо 101) дадоха вота си за г-жа Михайлова, включително основният й конкурент инж. Дилян Енкин.

ПРЕДИ ГЛАСУВАНЕТО лидерът на БСП – Троян Кольо Кацаров припомни, че са обсъждани общо 6 кандидатури, издигнати от първичните организации, но Изпълнителното бюро (ИБ) се обединило около номинацията на г-жа Михайлова. Председателят поднесе и кратка биографична информация за кандидатката: завършила със златен медал Троянската гимназия, магистър по специалността „Финанси и кредит” от Стопанската академия в Свищов, започнала трудовата си кариера в завод „Машстрой” (Троян), където е и секретар на заводския комитет на ДКМС, депутат от БСП в 40-тото Народно събрание, работила по реализацията на редица социални и инфраструктурни проекти в Троянския край (реконструкциите на детски градини и училища по проекта за енергийна ефективност, изграждането на Дома за стари хора в с. Добродан, проект за обходен път на Троян, ремонтите в МБАЛ – Троян и Пневмоболницата и др.), експерт е към Националното сдружение на общините в България и е член на екипа, подготвящ Националната програма за развитие на България 20/20, участвала е в разработването и управлението на над 40 проекта по предприсъединителните и оперативните програми на ЕС.

РАЗБИРА СЕ, КАКТО Е ПО УСТАВ, преди гласуването бе дадена възможност за алтернативни предложения, но такива нямаше. А след получения единодушен вот думата бе дадена на кандидат-кмета на БСП – Троян за Местни избори 2011. „За мен този ден е много специален – защото едновременно издигнаха кандидатурата ми за кмет и в Троян, и в Ловеч и защото очаквам всеки момент до мен да застане вероятният бъдещ президент на България Ивайло Калфин”, заяви в началото на развълнуванато си слово Донка Михайлова (за участието на кандидат-президента Ивайло Калфин в общинската конференция на БСП – Троян – четете отделно).

„ИЗБРАХ ТРОЯН, тук се чувствам подкрепена!”, добави г-жа Михайлова; и даде конкретни примери за троянската подкрепа: издигането именно от Троян на кандидатурата й за депутат в 40-тото Народно събрание; реакцията на троянската организация, когато не я включили на избираемо място в листата за 41-то НС; съвместната работа тук през последните 20 години, когато доказвали, че лявата идея е жива и модерна. По-нататък кандидатката очерта целите, залегнали в управленската й програма. И накрая се обърна към делегатите с думите: „Аз тръгвам за победа в Троян! Дайте ми подкрепата си, само ако искате да сте от отбора на победителите”. „Знам, че срещу мен ще бъдат хвърлени кал и пари”, предупреди обаче г-жа Михайлова.

ОТ ЗАЛАТА ИМАШЕ НЯКОЛКО ВЪПРОСА, които по-скоро бяха мнения в подкрепа на издигната кметска кандидатура. „Положението в Троян сега е по-зле отколкото при управлението на БСП, за което не е виновна само кризата. Кметът е обречен, ако няма добър екип до себе си, а Донка Михайлова умее да мотивира хората и да прави силен отбор”, заяви инж. Станислав Съев. „Ние, от селата, смятахме, че ще избираме Дилян Енкин. Донка Михайлова не я познаваме много, макар че няма друг депутат, който да е бил повече в троянските села. Донка, Кацаров и Енкин направиха добър екип и обиколиха района”, сподели Стефан Павлов от с. Врабево.

ЗА ЕКИПНОТО ПРЕДИЗБОРНО ЕДИНСТВО в лагера на БСП - Троян стана дума многократно. Особено отчетливо го подчерта председателят Кольо Кацаров, голямо внимание му отдели и инж. Енкин. Макар че, поне така се усети отстрани, прекаленото фокусиране върху тази тема пораждаше някакво съмнение, че едва ли нещата са (били) чак толкова гладки.

ВТОРАТА ОСНОВНА ТОЧКА от дневния ред на общинската конференция на БСП – Троян бе определянето на кандидатската листа на партията за общински съветници и номинирането на кандидатите за селски кметове. „Каквато и да е листата, винаги ще има недоволни”, направи уговорката председателят Кацаров, след което очерта основните критерии и механизми, по които били подредени номинираните за общински съветници; 17 от които са предложени от ИБ, а останалите до 29 (колкото е и общият брой на съветниците в троянския местен парламент) ще се допълнят сега. Разбира се, конференцията имаше право да не се съгласи с някое от предложенията, макар че при приетата формула на гласуване „ан блок” тази възможност бе сведена до минимум.

Г-Н КАЦАРОВ ПРЕДСТАВИ НОМИНАЦИИТЕ, като за всеки от кандидатите за общински съветници даде кратки биографични и професионални данни. В челната петица – т.е. на избираемите, според предварителните прогнози, места – са следните кандидати: водач на листата е инж. Дилян Енкин, втора е Донка Михайлова, трети – Кольо Кацаров, следван от Розалина Русенова и инж. Росен Веселинов. На следващите пет места са Пламен Бойновски, Николай Малчев, Владимир Хаджийски, д-р Петьо Маринов и инж. Станислав Съев. По-назад са някои познати имена на досегашни или бивши общински съветници като Елена Ройнева, Донка Банкова, Ангел Ангелов, д-р Валя Александрова, Христо Петков, Пенка Папуркова. В края на листата са и няколко от кметските кандидати за селата, а под №29 е 18-годишната Симона Цочева, най-младият член на БСП – Троян, която получи партийната си книжка на скорошния събор на Бузлуджа. „Не се стигна лесно до тези кандидатури, а след задълбочен анализ на реалната обстановка и с ясната амбиция да спечелим тези избори”, заяви в словото си водачът на листата инж. Енкин.

НА ФИНАЛА БЯХА ПРЕДСТАВЕНИ и кандидатите на БСП за кметове по селата: Донка Банкова (Бели Осъм), Григор Грозев (Борима), Петър Минков (Врабево), Иван Христов (Голяма Желязна), Божидар Мичев (Дебнево), Стоян Стоянов (Орешак), Христо Белевски (Шипково). За останалите две от общо 9-те троянски села, в които ще се проведат кметски избори (т.е. имат минимум 350 жители) – Черни Осъм и Калейца, кандидатите на БСП ще бъдат определени допълнително.

КОНФЕРЕНЦИЯТА ЗАВЪРШИ с едно интересно изявление от страна на председателя на БСП – Троян Кольо Кацаров. „Ако на 23 октомври не спечелим кметските избори, да се смята, че съм си подал оставката отсега”, декларира партийният лидер. Безспорно силен и доблестен ход на г-н Кацаров, зад който прозират няколко важни неща. Най-главното – че именно негова е заслугата да се стигне до тази кметска кандидатура и до такава подредба на листата за съветници и личната му отговорност за успеха/неуспеха ще е много по-голяма. А че до окончателните номинации не се е стигнало лесно и че г-н Кацаров е хвърлил много сили, си личи ясно от отстъпеното водачество на съветническата листа. И друго – след тежката загуба на предишните местни избори г-н Кацаров не подаде оставка, въпреки че имаше подобни искания, което още веднъж доказва, че сегашната ситуация е различна и личният му ангажимент е много по-сериозен.

Т21

69 коментара:

Анонимен каза...

Доце,да си смениш прическата!!!!Кой кофьор си отмъсти така???

Жоро Тарабата каза...

Брей нямат свършване комунетата в тая загубена държава

Анонимен каза...

Щели да хвърлят кал и пари - достатъчна е една снимка с Енкин и...голяма част от избирателите вече са загубени.

Анонимен каза...

Че кой ще хвърля кал и пари!калта е винаги от тях както и парите при тях:)

Анонимен каза...

Докато комсомолски секретари, милиционери и неграмотници са в играта, оправия няма!

Анонимен каза...

Абе дано ако стане кмет да тръгнат нещата в Троян. Не че съм убеден в нейните качества ама със сигурност е пооо от ченгето.

Анонимен каза...

Каквото и да се говори, истината е една- Донка Михайлова е най- достойният кандидат. Жалко, че е комунист!

Анонимен каза...

Нека изберем всеки друг, не и Минко Акимов!!!
Разкопа града ни и го напълни с цигани.
Аз не бих се гордял с подобен електорат, г-н Акимов, напротив, щях да се срамувам и да се оттегля с остатъците от достойнството ми...

Анонимен каза...

Взирах се, взирах се в последната снимка и най-младия в публиката дето видях е Петьо Маринов, иначе средната възраст е 80 години. Може ли да са модерни бабички и старци? Може ама някъде в Европа. Аман от пенсионери да решават съдбата на този град! Дайте вече път на младите!

Анонимен каза...

8-ми, може ли да ми кажеш как трябва да бъдат направени и изцяло асфалтирани улиците без разкопаване?

Анонимен каза...

Подкрепям 10ти.8сми дай информация как стават новите улици без копане и може и някаква награда да спечелиш.Друг е въпросът ,че покрай голямото копане се правят много грешки ,например се пренебрегват много възможности за направа на парко места от типа джобове както направиха например в Ловеч.Но при всяко положение ще е много по красиво от преди .

Анонимен каза...

каквото да предложиш на троянеца той е все недоволен.Донка Михайлова е явно беспорния лидер,така че не търсете кусури там където ги няма.По добре тя отколкото сегашния или боже опази Бойко.

Анонимен каза...

Желая успех на г-жа Михайлова! До сега винаги съм гласувал за десни партии......е, уважаеми управляващи (преждни и сегашни), вече ще гласувам за личност!

Анонимен каза...

№2 Видимо от тебе само тараба може да излезе...ама прогнила.

Анонимен каза...

Донка е на 50 години - възраст, в която човек има и знание и опит, и умение. Както се казва - в разцвета на силите си е.Успех!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

до 16: Абе маймун ,ти чувал ли си че има и кирилица?

Анонимен каза...

едно питане м о ж е ли :Най-долната снимка да не е от пенсионерско събрание
Дайте нещо по младо .....защо Ройнева и Донка са на неизбирами места???? тоо кацароФ не се ли наяде ,пенсия не взема ли???
Честито Г-н Акимив

Анонимен каза...

А аз си тръгнах преди години от Троян понеже ми писна от еснафлък, шуро-баджанащина, младежките физиономии от снимките по-горе, повтарящи се фамилни имена, липса на перспектива и пр. Виждам че продължавате да тъпчете на едно и също място, а с избора на кмета - голям шлем.

Анонимен каза...

Съмнявам се дали Донка Михайлова ще успее да направи това за Троян което Минчо Казанджиев и Гриша Ганчев направиха за Ловеч. Все пак ще гласувам за нея. Със сигурност е класи над Акимов.

Анонимен каза...

Г-жо Михайлова, искрено Ви казвам, че няма как да спечелите изборите в Троян. Време е за негативен вот на БСП и ГЕРБ. Всички работиха за определени личности и фирми, които се облагодетелстваха. Гневът на пренебрегнатите е правилен и съсипа много бизнеси, надежди и изпрати випуски в други градове и държави. Вие сте част от статуквото и реалността е - безработни и гладни хора в Троян.

Анонимен каза...

Предлагам всички, които искат да участват в битката за Троян да ни кажат какви са им заплатите и какви са им хонорарите.

Анонимен каза...

19, ти като си се спасил какви ги дириш тук бе???

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Ей много си ербаб бе 19.И какво толкова е станало като е влязъл да прочете и си даде мнението за случващото се в Троян някои емигрант.И какво хубаво виждаш да се случва в Троян пък и в България та толкова се репчете на тези които си дават мненията от чужбина.Нали не сте забравили ,че ако не са те да потдържат с техните пари близките си на тази държава да са им дръпнали щепсъла отдавна. Замисли се ако бяхме държава като хората Българите дали щяха да емигрират. Тези хора са абсолютно прави и няма да ти навредят с техните мнения, а просто ще ти отворят очите за истината.

Анонимен каза...

Ами,като сте такава класа "емигрантите",защо не останахте в Троян,че да помогнете да го оправим?Това,че си се сврял някъде на квартира по големите градове и цялата ти заплата отива за битови консумативи,не означава,че си голям тарикат!!Ако пък мама и тати са ти купли една боксониера на амнайстия етаж в някой селско предградие на София също не е голямо постижение .Предполага се ,че и след пенсия ще погасяваш кредити-така е устроена българската "икономика"!!!!

Анонимен каза...

Браус ва како Донкье,и да докараш оши отъ нашту хора,кат твоя чиляк Диленчу,да станем ногу тукана сиганти,и да ви е силна партията ку ма разбираш ко искам ти кажа са,ний ни сми въ зъбрайли,ни нъ забраайти и вий.Айди са ва чаками да мините горе на алая,балбанския дет,ма да донсети кибапи,тава-онова да са видим и ний хора уа.Ма си ми ного убава на фотото с Диленчу,учити ми на куп събрааа,пу дан ти е уроки.

Анонимен каза...

Е нали това е форум за мнения и коментари. В допълнение към 19, още две причини хора да напускат родния си град и той да затъва - от както се помня в Троян не се гласува "за", а против, балканджийския отпор на всичко, опозиция до край, като се почне от времето на социализма, периода на СДС, та и сега. Как да го оправим, като част от местните в комбина с корумпираната местна власт гонят инвеститорите, особено големи развиващи подобни бизнеси на техните, та да не им развалят рахатлъка, че като им избягат робите ще трябва да си бръкнат в джоба за по-високи заплати. А за боксониерата ми е смешно и не всички "спасили се" са емигранти, просто живеем в други градове.

Анонимен каза...

Към 28-това са само жалки оправдания и опити да бъдеш интелигентен/на!Нищо ново и непознато не ни съобщаваш,просто и ти тръгваш по най-лесния път,но така нищо не става.Нито демогравските,нито икономическите,нито културните проблеми се решават!Всичко може да потръгне ако има млади,знаещи,работещи и упорити хора.Тогава местните келеши няма да бъдат толкова нагли и цинични.За всичко се плаща,включително и за по-добрия живот.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Геле каза...

30ти много си прост усещам те че обитаваш някоя панелна гарсониерка в "Люлин" Марш бързо от компа и слез да купиш от евтиното сирене че твойта се прибира и ще ядеш калая.А като се прибереш на село тогава се прави на столичанин нещастнико

Анонимен каза...

29, всяко ново нещо е добре забравено старо. Младите, амбициозни и упорити няма да дойдат за да работят като продавач-консултанти, сервитьори или специалисти по всичко в частни манифактурки или в това, което е останало от бившите големи заводи, ако изобщо ги наемат, управлявани от прословутите местни мениджъри, при това за умопомрачителни нива около 300 лв, а или да деградират в Общината като уж експерти. Няма начин. Дали ми е бил пътя лесен само аз си знам, както и на моите съученици от гимназията тръгнали по него, сега успели хора. Проблемът не е само в хората, а и в мисленето. След местните избори ще стане ясно кой е бил прав.

Анонимен каза...

Донче, Донче! Добра алтернатива си да смениш Миня, защото той не е в час и ако има 2 мандат може би към края му ще се научи. Но този до теб е конпрометирана фигура. Да, знае и може, доказал го е, но няма да го изберат заради "грешките му", а оттам увисваш и ти.

Анонимен каза...

34-ти абсолютно си прав. Ако Донка Михайлова загуби,то ще е заради човека до нея,пък уж имала независимо мнение.

АРВи каза...

Господа и дами, не сте напълно правдиви в емоционалните си изблици, относно младити хора. Не отричам технити възможности, но се замислете дали един умен млад човек, напорист и активан, с възможности, би си отдал изцяло силите и възможностите за 250-350 лева в града ни, след като тези средства биха му били достатъчни за сносен живот, само за около ......1 една единствена седмица, според сегашния ни стандарт. Ами той да не е мияч на чинии? Така че, моля ви не отправяйте ялови апели, относно младите хора! Те на всичкото отгоре, най малко са глупаци, за да се обрекат на такава ялова кауза, за която блянуват някои от пишещиге тук, без да се замислят адекватно!!!!!

Анонимен каза...

Ако г-н Кацаров беше водач на листата шансовете на БСП щяха да са поне с 10% повече.Никъде не видях отрицателен коментар срещу него.Жалко,че ще трябва да си подаде оставката.....

Анонимен каза...

като гледам листата пак същите:Енкин,Кацаров, Розалина и т.н.не очаквам нищо ново,както миналите мандати, та и по-зле заради световната криза,а Донка Михайлова за цвят.Те комунистите я владеят добре тази мимикрия:)

Анонимен каза...

Жалко, че не е на избираемо място в листата. Защото, е ясно, че кмет няма да стане (за съжаление). Би могла да работи градивно, но, уви, няма да е и съветник.

Анонимен каза...

Диляне, Дилянееее що прееба жената така бе?! Нали уж сте приятелчета.

Анонимен каза...

Михайлова е човек уважаван от свои и от чужди. Преди време четох едно интервю на Мария Капон, която в Троян подкрепя Пъдарски. Казваше, че ако има власт, би направила Михайлова министър на социалната политика. Най-после нещо можещо на все по-сивеещия троянски политически небосклон.

Анонимен каза...

Браво на Кацаров! Едно достойна постъпка на един честен човек.

Анонимен каза...

Мисля, че си имаме нов кмет. Не е нужно да си велик анализатор, за да прогнзираш, че в следващите четири години Троян ще се управлява от жена.

Анонимен каза...

Като искате жена за кмет - да бяхте си изчистили "къщичката" от компрометирани и крадливи особи.Така излагацията е за вас ,ами и за нея,че е паднала до това ниво.

Анонимен каза...

Към № 35. Ако някой си прави сметките да манипулира Михайлова дълбоко се е объркал. Тя не става за марионетка. Защо мислите, че не е депутат? Не играе по свирката на Станишев и компания, на Евгени Узунов и обкръжение и на измисления ловешки послушко - Горов, известен като 2,2 промила алкохол.

Анонимен каза...

Г-н Енкин, дълбоко грешиш ,че както измести г-н Кацаров от водач на листата на БСП,така ще превърнеш и г-жа Михайлова в свой послушник.Тя не е "марионетка" и го е доказала.Ако поне малко милееш за това, БСП да притежава кметската власт,престани навсякъде ,където има камери да си се лепнал като "репей" до г-жа Михайлова.Твоята физиономия е свързана с банкрута на Троян през твоите мандати и мандата на сегашния "градоначалник".Вие двамата трябва да се срамувате ,че превърнахте проспериращия град в началото на прехода в сегашното село.

Анонимен каза...

Трябва да се срамува БСП,уж столетна партия а нямат смелост и доблест да отскубнат кърлежа от тялото на града.Къде са им идеалите?Ше издигат крадец,пияница и женкар за пореден път!Браво,няма що,то поне да не го познавахме - когато го биха при Калеешкото ханче цялата махала си умря от кеф.

Анонимен каза...

Много е просто-гласуваш за Донка Михайлова,получаваш Енкин!Същото се получи и когато гласува за Акимов,който също се дървеше преди изборите.Е,и какво-плеснаха с ръце и се прегърнаха!Единият направи островчетата преди 4 години с вашите пари-сега другият,пак с вашите пари ги бута и прави кръгово.След 4 години Донка пак с вашите пари ще бутне кръговото и,да речем,ще възстанови градинката и ще сложи сфетофар!И през цялото това време председател на комисията,която би трябвало да контролира строителните идиотщини в Троян ще е все фамозният Енкин!!!По-просто не мога да ви го обясня,пък дано сте разбрали.

Анонимен каза...

кратко и яснооооо ни го рекна 48:

"И през цялото това време председател на комисията,която би трябвало да контролира строителните идиотщини в Троян ще е все фамозният Енкин!!!По-просто не мога да ви го обясня,пък дано сте разбрали":-(((

Анонимен каза...

Дилянка, щипещ ли още октоподката,или караш на стария киликазнер?Ма той Минчо ти взема секретарката и настана криза...

Анонимен каза...

Към № 48. Пеевски, ами теб ли да изберем? Теб - великият аналитик и оракул. Ако започнеш да говориш малко по-нормално, започнеш да си решеш косата и пораснеш - може! И не си прави реклама на чужд тръб - особено ако имаш жена насреща!

Анонимен каза...

Към № 51. Не само жена, ами жена която с акъла си слага в малкия си джоб всичките мъже-кандидати, барабар с Краса СДС-то в добавка. Май от всички кандидати само тя се е доказала като професионалист. Права е - доста кал има да хвърлят по нея опонентите й комплексари.

Анонимен каза...

Към 52-ри Не хвърлят кал по нея.Хвърлят камъни по онова рядкото до нея,а тя ако не иска да бъде напръскана да не стои близо до него.

Анонимен каза...

"Щели да хвърлят кал и пари - достатъчна е една снимка с Енкин и...голяма част от избирателите вече са загубени.Не хвърлят кал по нея.Хвърлят камъни по онова рядкото до нея,а тя ако не иска да бъде напръскана да не стои близо до него."
Тези два коментара са абсолютно точни и описват прекрасно картинката около Донка Михайлова и в същото време подсказват,че това и положение на Донка никак не се покрива с нейната заявка за победа.Явно стратезите на столетницата нещо издишат след като залагат пак на умрял кон.Според мен трябваше да се отърват от него и изобщо да не го показват по снимките за да има шанс техния кандидат.
А дали пък сегашното положение не ги по устройва и това не е тактика за да спечели по лесно конкуренцията:):)????

Анонимен каза...

Към № 54. Ако не изберем Михайлова значи просто си заслужаваме съдбата. Съпоставката й с Акимов няма нужда от коментар - нито като лични качества, нито като професионализъм, нито като възраст. И аз не си падам по червената идея, но не мога да си затворя очите за очевидното. Странно е, че има хора, които продължават да се ловят на тъпоумните полицейски номера от рода на Енкин и енкиновци. Въпреки че и съпоставката Акимов-Енкин не е в интерес на Акимов. Полковник Акимов ще продължава в тази посока - в това му е шанса. А пък вие му се вързвайте!

Анонимен каза...

Донка сигурно има качества,но къдетое Енкин-там е мръсотия и гадост.

Анонимен каза...

Донка Михайлова е класа над останалите. Факт е и няма да коментирам. Аз мисля че Дилян ЕНкин, Пеевски, А. Балев също са класи над Акимов.

Анонимен каза...

Прав е 48-ми-гласуваш за Донка-получаваш Енкин.Гласуваш за Акимов-получаваш пак Енкин!Само че в първия случай Енкин ще е и председател на общинския съвет.А иначе Донка е абсолютно независима-от нея най-вероятно много малко ще зависи!Също като "независимият" кандидат - президент Плевнялиев!Горкият,истински го съжалих,като го гледах как в присъствието на Б.Б.,който обяви,че го издига за президент,нашият се изцепи:"Аз смятам,че мога да бъда лидер"!Отвсякъде си личеше,че и сам не си вярва.
Та за днес- толкова за независимостта!Както пишеше Хайтов-едно е да знаеш,друго е да можеш,а трето и четвърто е да го направиш!

Анонимен каза...

Едно е да ИСКАШ, друго е да можеш, трето и четвърто да го направиш...
Поне цитирай правилно.

Анонимен каза...

Браво на Кацаров! За пръв пат демонстрира характер и класа. Сигурно не му е било лесно със своите - Михайлова не е любимка на БСП-елита, защото може и е с характер. Такива в БСП не ги долюбват.

Анонимен каза...

Ами след управлението на сегашния цветар "гербер" Акимов нешата са тръгнали към свъшване на Троян като град!!!
Никога до сега обшината не е била с толкова беззъбо и некомпетентно управление. Жалко, че всички троянци дълго време ще плащаме буквално заради грешките на милиционера Акимов и неговата клика.

Анонимен каза...

Трагедията на предните избори за кмет беше, че не искахме Енкин и гласувахме за Акимов, а Енкин го получихме като бонус. За справка - вижте колко общински служители от екипа на Енкин бяха сменени - само секретарката. Сега не искаме Акимов и ни се насажда да гласуваме за Донка, а Енкин ОЧЕВИДНО пак ще го получим като бонус... И пак никой от шебеците няма да бъде изритан. Изобщо - ако искате гласувайте, ако искате -не - всякак получавате Енкин. Що не си се кандидатира направо - не знам.
лайна

Анонимен каза...

62ри Позна!!!

Анонимен каза...

Ха-ха-ха! Двама-трима човека от екипа на Пъдарски пишат глупости. Тяхната ПР-ка май е доста елементарна. Манджукова някоя си...Какъвто кандидата - такава и ПР-ката.

Анонимен каза...

Абе другите нямат ли ПР-и? Пъдарски, момчето, даже си обяви своята. А името на зам. кмета му съвпада с това на ПР-ката. Боже опази Троян!!!

Анонимен каза...

Генадий, с тези анонимни коментари олекваш, брат? Как я мислиш? Знаеш ли що е "тролинг" или да ти обясня?

Анонимен каза...

До 62: грешна ти е информацията. Дори секретарката не беше сменена!

Анонимен каза...

Май независимата журналистика в Троян се стопи съвсем. Генадий (настоящият сайт) очевидно работи за Пъдарски. Галя Лалева (другият сайт) - била ПР-ка на Акимов. "Тоянски глас" чака песия и не иска конфликти. Гриша Ганчев купи телевизията и я обезличи. Боже, нима гръдът ни е обречен! Генадий, поне ти беше човек с мнение! И ти ли, Бруте...

Анонимен каза...

61-ви "Никога до сега обшината не е била с толкова беззъбо и некомпетентно управление." така е! но има и кадърни, виж например Михайлова - с опит, професионалист. има идеи, но по-важното е,че знае как да ги направи факт, а да не остават само като идеи. трябват малко промени за този град, иначе никой няма да остане тук

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |