Изложба на 11-класниците от НУПИ – 14 февруари, 17:30 ч.

* В експозицията – живопис, графика, скулптура,
 керамика, рекламна графика
Галерия „Серяковата къща“ Предстоящо
НА 14 ФЕВРУАРИ, сряда, в галерия „Серяковата къща“ в Троян ще се открие изложбата „Трепети“ на ученици от 11. клас на НУПИ „Проф. Венко Колев“. В експозицията – живопис, графика, скулптура, керамика, рекламна графика. Начало 17:30 ч., заповядайте!

„ТАЗИ изложба е начин учениците от 11. клас на НУПИ да се изразят пред по-голяма аудитория, с очакване, че това ще се превърне в основа на техни по-нататъшни изяви. В месеца на любовта галерия „Серяковата къща“ им дава възможност за това“, четем в галерийния анонс за предстоящото събитие. На вернисажа ще има и още нещо – изпълнения на китара, пиано и флейта от други възпитаници на школото (да не забравяме, че рисуването и музиката често вървят заедно, а възпитаник на троянското НУПИ, тогава СХУПИ, е поп звездата Любо Киров - бел. ред.). Организатор на изложбата е класната на младите творци Таня Димитрова и ще я открие директорът на училището и преподавател по история на изкуството Илиян Илиев.

Т21, по информация на галерия „Серяковата къща“


 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |