Честито Рождество Христово!


Уважаеми епархиоти,
Скъпи в Господа братя и сестри,

Приемете нашето сърдечно всерадостно поздравление по случай великия празник на Христовата Църква – Рождество Христово.

Да благодарим на Господа за всичките Му неизброими добрини и милости и че запази и тази година нашата страна в мир. Благодарим на Господ, че се изпълни стогодишната мечта на ловчанлии и епархиоти от старославната Ловчанска епархия, защото на 30 април осветихме новия прекрасен катедрален храм „Св. св. Кирил и Методий”, който беше награден с националния приз „Сграда на годината за 2017 г.”

Нека Божият мир, който слиза от Отца на Светлината, да просвещава винаги нашите сърца и да ни укрепява в настъпващото новолетие и през целия ни живот.

Бог да благослови нащата родина и нашата епархия с мир и благополучие. С искрено пожелание за здраве, духовна радост, дълголетие и благополучие!

✝ Ловчански митрополит Гавриил

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |