Асан ще яде баница, сигурно е

* От идната седмица започва ремонтът на входа на Троян, парите са осигурени, с АПИ е договорена организацията на работата
 * Ще има ремонти и по „лунното“ трасе от гара Добродан към
 Дълбок дол и Старо село
Най-после
Входът на Троян, 28 септември 2017 г. Дано и на ремонта му тръгне като по вода!
АСАН ЩЕ ЯДЕ баница, този път е сигурно. По информация от днес неизвестните около лелеяния и обещаван ни нееднократно от министър Николай Нанков пътен ремонт на входа на Троян откъм Ловеч (част от трасето на републиканския път II-35) са изчистени и работата започва от следващата седмица. Добрата вест била потвърдена в няколко разговора на министъра с кмета Донка Михайлова, в които били уточнени и конкретни подробности по ремонтните дейности. А всичко това стана възможно след като преди броени дни правителството отпусна 100 млн. лв. за ремонти на републиканските пътища и парите вече са в сметката на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ), която отговаря за републиканската пътна мрежа.

ОБЩИНА ТРОЯН пък вече работи по изпълнението на своя ангажимент, свързан с ремонта на входа на Троян – да осигури тротоарните бордюри за участъка. На днешното си заседание местният троянски парламент (28 септември) прие актуализация на общинския бюджет, осигуряваща средства за бордюрите (84 хил. лв.).

„В НАВЕЧЕРИЕТО на празника на Троян – Петковден, още в началото на предстоящата седмица, започва работа по дългоочакваната реконструкция на входа на града, както и на участъци от трасето III-402. Със съдействието на министър Нанков са осигурени средства от държавния бюджет за належащата реконструкция, а с АПИ вече договорихме организацията на работата“, написа преди часове в профила си във фейсбук кметът Михайлова. От което става ясно, че ще тръгне и друг дългоочакван троянски пътен ремонт – на „лунното“ трасе от гара Добродан към селата Дълбок дол, Борима, Старо село до разклона за София, част от републиканския път III-402 (явно става дума за частични ремонти на най-трагичните участъци, но и това е нещо – бел. ред.). Тук е мястото да кажем, че кметът Михайлова има своята лична заслуга всичко това да се случи и от години е битката й за тази кауза.

Т21

 Още по темата: 

12 коментара:

Анонимен каза...

Ataka4ka bravo

Анонимен каза...

Чудесно.
Ще си имаме нови реки, езера и други подобни водоеми.
Ще има ли пари за зарибяването им?

Анонимен каза...

А родилата се дупка под моста на гарата ще има ли кой да затъпче преди да стане геран през зимата????

Анонимен каза...

Сашка, която била всеизвестна разпоретина в Троян, ще си купува нова пола в мола.
Облича я за проба, поглежда се в гледалото и възкликва.
- Ох, приличам на куХва.
Бързо я събува и си обува нейната.
Поглежда се пак в огледалото и констатира.
- Я. То не било от полата

Анонимен каза...

След като Г.Маринов измами читателите си в предната статия, че Елпром имал "собствена разработка", сега сме свидетели на поредната му манипулация.
Преди месеци Г.маринов пишеше, че ха дано "землякът" министър Нанков си спази обещанието и отпусне пари за финансирането на входа на Троян. В предишна статия озаглавена със селяндурско-просташкото заглавие "Ще яде ли Асан баница" отново се възлагат надежди единствено на министър Нанков. В днешната статия отново със селяндурско-просташкото заглавие "Асан ще яде баница" става ясно, че Нанков си е свършил работата и че финансирането е факт, след което последват не поздравления към министъра, а към... сетихте се нали - към кмета Михайлова естествено, на която по стар троянско-медийно-курвенски обичай отново се преписва поредната голяма заслуга. От Г.Маринов друго не може да се очаква. Той е храненик на Михайлова, както на всяка поредна троянска комунистическа върхушка. А на всеки, който си плати добре, може да го изкара със "собствена разработка" за летяща чиния.
Т21 - съвест за продан! Лъжем, мажем и манипулираме срещу добро заплащане!!!

Анонимен каза...

Daaa!! Asan(romi),pensioneri i policai shte ostanat v malkiq Troyan i Asenchovci mnogo blajna banica shte pohapnat na gotovo g-da Upravlqvashti na Obshtina Troyan.!

Троян 21 каза...

До №5: Ценя всяко мнение (затова режимът на коментиране в Т21 е максимално свободен), но ще си позволя да не се съглася с Вашето. Кметът Михайлова наистина има лична заслуга за този ремонт, това е факт и трябваше да се каже. Което по никакъв начин не омаловажава заслугата на министър Нанков, и това е казано и е казвано и преди. За разработката на "Елпром Троян" – информацията ни е от завода, наградата от Пловдивския панаир доказва успеха, това не е измама, нали. И накрая за храненичеството – не толкова отдавна един общински съветник, който определено не бе симпатизант на Т21, отправи официално питане до общинската администрация за парите, които получава вестникът ни от Община Троян; оказа се неголяма сума за реклами и обяви, ситуацията сега не е по-различна, хранениците не сме ние и никога не сме били.

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

До номер 7-ми
Къде в статията ви пише, че "информацията ни е от завода"? А ако ви бяха подали "информация", че имат "собствена разработка" на електромотор, който пее "Травиата" - пак ли щяхте да я пробутате на читателите си? Вие в крайна сметка вестник ли сте или сте стенвестник, на който освен Михайлова всеки може да си лепи каквото си иска?
Не се ли усетихте поне, че на подобна "собствена разработка" може да се вържат само хора със силни ментални увреждания като онзи идиот, който "тъче" килими от дебилни коментари след всяка ваша рекламна статия за Елпром?
ОК. Аз пък имам "собствена разработка" на трикрако столче, което ми дава прогнозата за времето и ми пее. "Собствената ми разработка" е на база произведеното от мен трикрако столче с прикачено към него устройство GT-N7100. Очаквам медал от Пловдивския панаир, за което съм привел необходимата сума. Разбира се, този мой успех е благодарение на кмета Михайлова. Не ли?
Можете да го публикувате, но няма да ви платя.

Анонимен каза...

Мда, Асан, Айше, Манго и другите
ще адът баница с луканка, а българите ще ядем сух и скъп ляп.

Анонимен каза...

еххххх ще падне крадене

Анонимен каза...

Донка от БСП вече е в ДПС,турски фирми от обрача на ДПС ще освоят 100,000милона.

Анонимен каза...

Всички сме ДПС,и Донка е ДПС и Елпром Троян е ДПС

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |