Посред нощ спипаха зад волана пияна като мотика троянка

* 51-годишната Н. Ц. шофирала собствения си „Фолксваген Поло“, дрегерът отчел 3,19 промила * Образувано е незабавно производство по чл. 343б, ал. 1 от НК  и до три дни съдът ще се произнесе
Крими
В ПОЛУНОЩ (23:59 ч.) на 17-ти срещу 18 юли троянски полицейски патрул спипал зад волана пияна като мотика нашенка. 51-годишната дама с инициали Н. Ц. (р. 1966 г.) шофирала собствения си автомобил „Фолксваген Поло“ и била спряна на ул. „Акад. Ангел Балевски“ в промишлената зона на Троян. Проверката на място с дрегер установила алкохолна концентрация в издишания въздух от „шампионските“ 3,19 промила. Последвало задържане за 24 часа в предварителния арест.

СРЕЩУ ПИЯНАТА шофьорка е образувано незабавно производство и в рамките на три дни съдът ще се произнесе. Повдигнатото обвинение е по чл. 343б, ал. 1, гласящ, че „който управлява моторно превозно средство с концентрация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда (промила), установено по надлежния ред, се наказва с лишаване от свобода от 1 до 3 години и с глоба от 200 до 1000 лева“.

Т21

10 коментара:

Анонимен каза...

Вижте,тук сме ракиджийски град,няма начин да се провежда "празник на сливовата ракия" и да не ни хващат пияни,ми тук се пие и кара масово,сега са хванали нашенката..но ако са продължили с акцията,полицията ще излови поне 10на нашенци подпиинали на волана,комшията изгоря сиромаха и той..няма страшно,ще си платят,ще погледат 1год колата на трупчета..и после пак същото,нашего брата като подпиине го пали да се прави на Шумахер..хаха..Наздраве!

Анонимен каза...

Аман от безотговорни ненормалници!

Анонимен каза...

Може ли някой да обясни аргументирано,къде и кога е виждал пияна мотика?
Аз знам само за -Пияната тояга на Джеки Чан.

Анонимен каза...

Ами ако същата пияна гарга, те блъсне и ти разсипе автомобила, редно ли е да и теглиш един бой?

Анонимен каза...

Нека зачестят тези акции, особено след 20ч.
Но нека малко минат и по селата - там се кара даже и без книжка+пиян.

Анонимен каза...

Масово пияни и дрогирани шофират вечер. На Ген. Карцов около Зулу и Братята трябва да има патрулка и да проверяват поне Петък и Събота вечер.

Анонимен каза...

А на Орешака, вечер след 8, от моста към и от Раков дол... Бедна ви е фантазията... АТВ-та, мотори.... без фарове... изобщо - добре, че е измряла махалата та няма кого да смачкат!

Анонимен каза...

Много интересно се получава с видия за дърво, може и повечко; не знам как но успява така да се изврати, че се набива в гумата и действа със забавен ефект, няма непосредствени колизии.

Анонимен каза...

4-ти, ако тази пияната те блъсне и ти смачка носа, ала ти си мислиш за ламарините!?

Анонимен каза...

А ПЛАМЕН ДАНОВ като го хванаха да кара ПИЯН защо никъде не го писаха защо са изтрили предния пост опоменаващ този факт а?Аз лично колкото и да го крият все ще го побликувам и ще се поинтересувам защо тоя педал има книжка след като е хванат с алкохол.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |