„ЕЛПРОМ ТРОЯН“ – традицията продължава!

• „ЕЛПРОМ ТРОЯН“ представи каталога си за 2017 година
 
ЕДНА НАД 70-ГОДИШНА ИСТОРИЯ продължава – „ЕЛПРОМ ТРОЯН“  представи новия си каталог за 2017 година. В каталога са включени основните номенклатури на асинхронни електромотори: трифазни (IE1, IE2 и IE3), трифазни със спирачка и еднофазни. До момента инж. Теодор Енев и екипът му са разработили и въвели в производство три класа на ефективност – IE1, IE2 и IE3, при трифазните електромотори.

ЗА СТРАНИТЕ ЧЛЕНКИ на  Европейския съюз действа регулация, целяща както  намаляване на потреблението на електроенергия, така и намаляване отделянето на въглеродни (CO2) емисии в атмосферата. В този смисъл действа и се прилага Регламент №640/2009 на Комисията за прилагане на Директива 2005/32/ЕО на Европейския парламент и Съвета на Европа. Точно това кара „ЕЛПРОМ ТРОЯН” с гордост да отбележи, че произвежданите от него продукти са в съответствие с високите стандарти и изисквания на регулативния орган.

ИСТОРИЧЕСКИ „ЕЛПРОМ ТРОЯН“ е най-големият производител на електромотори на Балканите и единственият електромоторен завод в България с въведен стандарт на ниво на ефективност - IE3, като в момента се разработва и се провеждат изпитания на най-новия и ефективен мотор клас IE4. „ЕЛПРОМ ТРОЯН“ е гордостта на Троян и на троянци и това е една от причините да се продължи традицията.

„ЕЛПРОМ ТРОЯН“, на базата на историческите си постижения в разработването и производството на електромотори, направи важна крачка във визията си за иновации и развитие на продуктите, отчитайки постиженията на конкурентите си в лицето на Siemens, Marelli Motori, AGE, Leroy-Somer, Lafet, SEW и други. Това е причината „ЕЛПРОМ ТРОЯН“ да е лидер на пазара и в България да няма конкурент и никога да не е имал. 

„ЕЛПРОМ ТРОЯН“ има сключени договори за производството на над 200 000 електромотора за 2017 година.  

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |