Първи подиум за Майкъл за сезона

* Троянецът стана трети в първия кръг на шампионата на Испания, в края на седмицата стартира в Световния шампионат

Майкъл Гриша Иванов
Мотокрос

ГОЛЯМАТА звезда на българския мотокрос – 19-годишният ни съгражданин Майкъл Гриша Иванов, който от края на миналата година е състезател на белгийския „Vamo Racing Team“, записа първи подиум за сезона. Летящият троянец със своята „Honda CRF250R“ се класира трети, клас МХ2, в първия кръг от шампионата на Испания, провел се в Алхама де Мурсия през този уикенд (18-19 февруари).

ПРЕДИ Майкъл на почетната стълбичка е съотборникът му във „Vamo Racing Team“ – холандецът Ларс ван Беркел, а победител е шампионът на Испания за миналата година в същия клас Икер Олано. Това състезание - научихме от отговорника за мотополигона в Троян Красимир Марешки, - е своеобразна репетиция на Майкъл и Ларс за започващия в края на седмицата на пистата „Лозаил“ в Катар Световен шампионат.

Майкъл Гриша Иванов (вдясно) на почетната стълбичка в Алхама де Мурсия, Испания
ДА ПРИПОМНИМ и думите на мениджъра на „Vamo Racing Team“ Стивън Вандевейер, казани при представянето на отбора: „Развълнувани сме, че през 2017 г. ще направим стъпка в Световния шампионат, клас MX2, с подкрепата на „Хонда“. Майкъл и Ларс са талантливи пилоти, машините също са силни и на това ново предизвикателство беше даден старт“.

Т21

Още по темата:

1 Коментара:

Анонимен каза...

Особено важна новина!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |