И кой сега е номер едно?!

* 12 от възможните 24 медала отпътуваха към Троян в раниците на нашия Клуб по биатлон „Амбарица“
Летен биатлон ДП 2016
Шампионския тим на КБ "Амбарица" след състезанието, Берковица
ДОЙДЕ времето да кажем „Кой сега е номер едно“ за втори път през тази година. Резултатите, които постигнахме на приключилото Държавно първенство по летен биатлон в Берковица, затвърдиха позициите ни на най-сериозния отбор в България за деца, занимаващи се с този прекрасен спорт. 12 от възможните 24 медала отпътуваха към Троян в раниците на нашия Клуб по биатлон „Амбарица“! Страхотни класирания сред първите десет на почти всички малчугани, носещи зелено-жълтите трика. И демонстрирана уникална воля.

ОГРОМНИ благодарности към треньорите Цочо Терзиев и Тодор Генковски и към всички деца за борбения им дух на най-многобройното състезание по биатлон, провеждано през последните години в нашата страна. Благодарности и на родителите, които създадоха неповторимата обстановка по време на надпреварата.

МЕДАЛИСТИТЕ ни са: Ивайло Ковачев – 2 златни медала, Симона Миховска – 2 златни медала; Кристина Крачунова – 1 златен и 1 сребърен; Йоана Михова и Вяра Чолакова – със сребро и бронз; Лъчезар Чавдаров и Виктория Мирчева – с бронзови медали. Ето и отборното класиране (участваха 11 отбора от цяла България и общо 130 състезатели): 1. „Амбарица“ (Троян) – 12 медала; 2. „Сапарева баня“ (Сапарева баня) – 9 медала; 3. „Аякс“ (Троян) – 2 медала; 4. „Тритон“ (Асеновград) – 1 медал. До скоро и до сняг!

Георги Радковски,
президент на КБ „Амбарица“

 Още по темата:

21 коментара:

Анонимен каза...

Браво на децата, треньорите и президента на клуба!

Анонимен каза...

Браво за това, че децата вместо да се занимават с несвойствени неща, спортуват. Но защо ми се струва, че идеята на това оповестяване е да дразни някой от тяхното съсловие?

Анонимен каза...

Дразни?! Вие ако се дразнене, че децата на Троян спортуват и носят медали, значи имате някакви психични отклонения. Нормалните хора се радват на това.
Браво на всички замесени!!

Анонимен каза...

Променете текста на снимката, че не е коректно написано...

Анонимен каза...

3-ти не ми скачай като нерез. Ти изобщо вникна ли в това, което пиша? В града се говори, че този клуб с треньори бивши възпитаници на Куршума имат пререкания с него. ТОВА СЪМ ЧУЛ! Не казвам, че е истина. Тази статия има много напомпано име, което прави впечатление още от самото начало. Казах браво на децата, но не и на твоя ум!

Анонимен каза...

5-ти, те прериканията не се решават с полюции в нета, а на трасето за биатлон, така че какъв ти е проблемът?
Те и Левски и ЦСКА има прерикания, нали?
Б статията ясно е казано - Държавно за най-малките, 12 от 24 медала, първо място отборно, No1 детски отбор в България. Кое точно не разбра?

Анонимен каза...

Браво на ЮНАЦИТЕ! Браво!!!

anonimen каза...

Мисля ,че няма полза от такова противопоставяне на двата клуба по биатлон..

Анонимен каза...

6-ти, явно си част от отбора. Но продължаваш да не разбираш това, което се опитвам да кажа!!!

Кому и защо е нужно това помпозно заглавие?
Аз няма против нищо, просто заглавието ми е странно. Все едно натривате носа на някого.

Анонимен каза...

Браво!!!

Анонимен каза...

Кажат ли се думите БИАТЛОН и ТРОЯН ,всички правят асоциация веднага с Цветан Цочев!Никой не свързва с клубове било то АЯКС или АМБАРИЦА!Има време да се докажат като отбор!С парички всички могат !Браво на децата ,да живее спорта !

Анонимен каза...

Към 11-ти :
Моля, моля! Не омаловажавайте труда на децата и на треньорите!
Важно е да има желание и да се работи правилно.
И резултатите са налице !!!!!

анонимен каза...

Куршума си е номер едно в биатлона. Тези новаци има бая хляб да ядат докато му стигнат нивото. То - при децата и Макариев правеше баскетболисти , Кепов футболисти , ама троянски баскетболисти и футболисти от формат мъже , имаме ли ?

Анонимен каза...

Е да, той Куршума прави биатлонисти директно от юноши. :) Много ми е интересно как ще ги прави за вбъдеще, като той реално почти няма деца, а и никой не иска да се записва в неговия клуб. Всъщност той никога не е бил треньор по простата причина, че нито ски може да кара, нито да стреля. И никога не е го правил. Просто други хора, които е са му били треньори са му вършили цялата работа през годините. В момента клубът му е реално без треньор, защото дамата, която изпълнява тази функция е неуспяла баскетболистка, която хал хабер си няма от биатлон. То и затова няма как да имат класирания и "потъването" им ще продължава с пълна сила. Логиката е проста. Няма деца - няма и бъдеще за клуба. Така е било и така ще бъде във всички спортове.
Някой горе беше писал как с пари ставало лесно. Ами той Цочев е доста по-обезпечен от новия клуб. Има екипировка за 20 отбора ( но не я вади), има пушки, има ски, има всичко. С пари ли са се научили децата да тичат бързо..или да стрелят? Ми не, научилиса се, защото имат добри и истински треньори, които си гледат работата. При Куршума нещата нещо не се получават отскоро, защото той реално не е имал никога конкуренция и си я карал както си знае - децата на самотек, банкетчета, животът...
Е, вече не така. Времената се менят. Нещата започват да стават истински и ще спечели само този, който работи.
Поздрави,
Родител, на чиито дете беше казано лично от Цочев, че нищо не става от него.

Анонимен каза...

Ей ти последният май си бивше недоволно и неуспяло биатлонистче а? Пак казвам БИАТЛОН=КУРШУМА!Факт!

Анонимен каза...

"Бивше недоволно и неуспяло биатлонистче"... по-лошото, е че същества с мозъчен капацитет на авторът на тази велика мисъл, имат право да гласуват !

Анонимен каза...

Четиринадесети от Амбарица, защо не си гледате работата, а се занимавате с Куршума.Куршума е фактор в Биатлона, колкото и да не ви харесва това.Като пишете нещо, първо го обмислете, защото четът и нормални хора.Поздравления за успехите на най-малките деца.Пожелавам успехи и при по-големите.Все пак единствената ви конкуренция от отборите, разполагаща с въздушни пушки като вашите е Сапарева баня.Въпреки това "Аякс" са взели два медала.Защо не представите реално нещата с различното оръжие.Доколкото знам, отборите въобще не са били равнопоставени.Въпреки това браво на децата.

Анонимен каза...

Не те разбрах какво искаше да ми кажеш с тази твоя мисъл :)

Анонимен каза...

Пушките тук нямат значение. Ама никакво. Напомням, че зимата "Амбарица" имаше Държавен шампион, който стреля ше с обикновена пушка. Момичето стана шампион, защото имаше треньори и с нея се работеше правилно. По-малко от година, въпросното дете се премести в Аякс и още на първото състезание "катастрофира" триумфално. Всичко, на което я бяха научили в Амбарица за 5 месеца отиде по дяволите при преместването й в Аякс. То си личи и от резултатите. Та нито пушките са виновни, нито другите неща. Това са само успокоения, които не знам кой целят да залъжат. Просто си трябват треньори. С нормални ОТНОШЕНИЯ към децата, с разбиране на материята и с хъс за работа. Другото само си идва на мястото. Рано или късно!!

Анонимен каза...

Когато някой създаде биатлонист с марката Владимир Илиев, тогава може да говори за Цветан Цочев - Куршума.Лично аз съм горд, че има такива троянци като Цочев.

Анонимен каза...

20 имаш моите поздравления ! Точно за това говорех в предните коментари,но с простаци е излишно да се спори!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |