19-годишен троянец ще направи политическо предложение на Брюксел

* Любомир Кирилов ще представи идеята си за добри политики спрямо маргинализираните общности, възможността получил след
 спечелен конкурс в Литва

Любомир Кирилов
Отличници

ДОСКОРОШНИЯТ ученик в троянското СУ „Св. Климент Охридски“ и настоящ първокурсник в софийския Технически университет Любомир Кирилов заминава за Европейския парламент в Брюксел, където ще представи свое предложение за добри политики спрямо маргинализираните общности. 19-годишният троянец е получил тази възможност след участието си през лятото в международния дебатьорски форум в Литва, на който младежи от 15 страни обсъждаха темата за заплахите пред демокрацията. Там той спечелил конкурс с предложението си и е един от тримата участници, добили право да изложат идеите си в Брюксел в края на м. ноември т. г.

ЛЮБО е възпитаник на математическата паралелка с изучаване на английски в „Климента“ и бе дългогодишен участник в училищния клуб „Дебати“. Той бе един от основните организатори на успешното национално състезание по дебати Troyan Open 2016, което се проведе през м. септември.

Т21

3 коментара:

мама каза...

Браво Любо!

Анонимен каза...

Няма никакъв интерес към глупостите на някакъв тийн, който хал хабер си няма как седят нещата в реалният живот.
Да ходи да си играе кънтъра и да си мисли, че всичко става с 2 клика на мишката.

Анонимен каза...

Бре,2-ри, той още никакви глупости не е казал, за да има интерес!?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |