Официален отговор от Найден Найденов, собственик на „Мотомания”

* Нотариалният акт на сградата има констативен характер и в никакъв случай не отменя бъдещото въвеждане на Община Троян
 като собственик
Още за „Антик”
Найден Найденов
НОТАРИАЛНИЯТ акт на сградата (Кафе аперитив „Антик”) има констативен характер и в никакъв случай не отменя бъдещото въвеждане на Община Троян като собственик - след изтичане на концесионния договор с „Мотомания” ЕООД на 18 февруари 2024 г.

ИМАЙКИ предвид, че частни съдебни изпълнители (ЧСИ) в България стават основно недоучили юристи, жадни за бързо забогатяване, не е за чудене, че Велислав Петров (частният съдебен изпълнител, обявил за публична продажба Кафе аперитив „Антик” – бел. ред.) не е проверил докрай как стоят нещата с модалитета (тежестите), предвиден в договора. И ще вземе парите на някой алчен ахмак, който няма как да влезе в собственост до 2025 г., когато Общината ще влезе във владение и окончателно ще реши въпроса.

БЛАГОДАРЯ на в. „Троян 21” за изкарването на въпроса в публичното пространство и се надявам да публикува гореизложените факти.

27 февруари 2016 г.
С уважение: Найден Найденов


Още по темата:

3 коментара:

Анонимен каза...

Абе, хора, кажете нещо за Найден Найденов и "Мотомания" С какво се занимава фирмата, какъв е бизнесът и образованието на този човек, защото чичко Гугъл мълчи по въпроса ...

Анонимен каза...

Найден Найденов е в пъти по-умен и интелигентен човек от въпросният продавач на кафе "Антик". Само, че тук важното за ЧСИ-то е да вземе таксата, без да го интересува кой после ще си бие главата.

Анонимен каза...

фалита и просперитета са като деня и нощта,рано или късно едното сменя другото и господ е безсилен

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |