„Рико Стил” ООД – износител №1 в бранша за годината

* Признанието е от Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост, отличието бе връчено на собственика Христо Йовчевски на церемония в хотел „Санкт Петербург” в Пловдив
Отличници
Собственикът и управител на „Рико Стил” Христо Йовчевски (вляво) получава наградата,
 връчва му я зам.-шефът на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия Никола Стоянов, парк хотел "Санкт Петербург", Пловдив, 27 ноември 2015 г.
НАЙ-ГОЛЯМАТА троянска мебелна фирма – „Рико Стил” ООД, сред водещите у нас в производството на столове и маси от масив, естествени фурнири и слоисти детайли, в която в момента са заети почти 300 души и над 90% от продукцията й отива за износ, получи приза за износител №1 в бранша за 2015 г. Наградата се дава от Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП) на България и бе връчена на собственика на „Рико Стил” ООД Христо Йовчевски* на най-значимия й форум - годишната конференция на БКДМП, състояла се в парк хотел „Санкт Петербург” в Пловдив на 27 ноември.

В СЪБИТИЕТО участваха над 250 управители и собственици на предприятия от бранша и техни партньорски организации от частния и публичния сектор. А сред ВИП гостите бяха зам.-министърът на икономиката Любен Петров, земеделският зам.-министър в сектора гори инж. Георги Костов, председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов, изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, председателят на Българската стопанска камара Божидар Данев, председателят на Асоциацията на индустриалния капитал Васил Велев, зам.-директорът на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия Никола Стоянов и др.

НАГРАДИТЕ на БКДМП се връчват за първи път, като целта е да се насърчат и популяризират добрите практики и постиженията в сектора. И са в 8 категории: „Рико Стил” ООД, Троян (Износител на годината), „Мебел Стил” ООД, Търговище (Инвеститор на годината), „Паралел” ЕООД, Севлиево (Иновация на годината), „Пролайн” ЕООД, с. Крумово, Пловдивско (Най-бързо развиваща се фирма), „Кастамону България” АД, Казанлък (Корпоративно и социално отговорно предприятие), „Тедива” ООД, Добрич (Най-добър уебсайт), „Стаматови-2010” ООД, Варна (Най-активни през годината), „Средна гора” АД, Стара Загора (Цялостен принос).

Т21

* Очаквайте интервюто ни с Христо Йовчевски -
 собственик и управител на „Рико Стил” ООД

3 коментара:

Анонимен каза...

Браво на Христо Светулката и по малко да си бие работниците през следващата година.

Анонимен каза...

Нека да ги бие и обижда, като са такива послушни и търпеливи роби.
Нека работят за по 2лв на час до смазване.
Това заслужават и при него работиниците
и калинелките!

Анонимен каза...

А...аа, калинелките получават по 800лв, шивачки, какво им е?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |