„Избор за Троян” подкрепя инж. Димитър Шишков на балотажа

* „Избор за Троян” заяви подкрепата си на балотажа за кандидата на ГЕРБ инж. Димитър Шишков
Местни избори 2015
адв. Венелин Ангелов, инж. Димитър Шишков
Ето какво написа адв. Венелин Ангелов
в личната си страница във фейсбук:

„Резултатите от изборите на 25 октомври 2015 г. вече са известни. Мнозинството в троянския Общински съвет вече е ясно. БСП ще бъде в опозиция, дори и ако се договорят с гласовете на ДПС и на Даниел Сираков. Предстои втори тур на избора за кмет на Община Троян на 1 ноември 2015 г., на който ще стане ясно дали мнозинството в Общинския съвет (Избор за Троян + ГЕРБ) ще имат кмет, или кметът ще бъде от опозицията.

„Избор за Троян” единодушно прие да окаже
пълна подкрепа на кандидата от ГЕРБ
Димитър Шишков за втория тур.

Аз не мога да подкрепя кандидата за кмет Донка Михайлова, която е скрила информация от Общинския съвет за дължими над един милион лева, а в своя защита дори заяви, че задължението било двойно по-голямо, но и тази информация е била скрита. Как може в една Община да се работи честно и почтено, а да се крият от всички такива документи, изходящи от официални държавни институции? Това е недопустимо и демокрацията не следва да търпи подобни действия.

Не мога да подкрепя един кандидат за кмет за това, че е по-добър оратор, тъй като за общината са нужни решителни действия, а хубавите думи винаги ще се намери кой да ги сътвори. Много са говорещите, малко са реално съзидателните личности.

Не мога да подкрепя един кандидат за кмет, който е символа на лъскавата опаковка, а в негова полза е впрегната с пълна сила СТАРАТА, РЪЖДЯСАЛА, НО В СЛУЧАЯ ДОБРЕ СМАЗАНА, ЧЕРВЕНА МАШИНА ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА ИЗБОРИ И ЗА МАЧКАНЕ НА ОПОНЕНТИТЕ. ТАЗИ МАШИНА НЕ Е НУЖНА НИТО НА МЕН, НИТО НА ТРОЯН.

Не следва да подкрепям кандидата за кмет Донка Михайлова, тъй като на дебата тя лично пое обещание да си подаде оставката при определени условия - в този смисъл и да бъде избрана, изборът й е безсмислен, ако тя държи на думата си.

Давам пълната си подкрепа за Димитър Шишков, тъй като той е знаещ и можещ, личност с богат управленски опит. Нека заедно да спрем червената машина за печелене на избори, докато е време. Нека заедно дадем шанс на Троян в следващите четири години да има демократично управление.

Спирането на червената машина е просто - до всяко добро същество следва да застане поне още едно и да отидат да гласуват.В деня на народните будители избирателите да се събудят най-сетне и да гласуват, както да бъдат будни и всички в комисиите при броенето на гласовете.

Митко с теб съм, заедно можем и ще успеем да убедим хората да изберат същността пред опаковката! Успех!”.

Коалиция „Избор за Троян”
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |