Пак смърт на пътя

* 24-годишният фермер Калин Мирчев от Голяма Желязна загина на пътя Троян - Ловеч след сблъсък на неговия „Мерцедес” с
 насрещно движеща се „Тойота”
Лошо
След катастрофата, снимка БТА
ПОРЕДНАТА троянска жертва на пътя. Тази сутрин (4 септември, петък) малко след 9:00 ч. на шосето Троян – Ловеч след разклона за с. Казачево при сблъсък на неговия „Мерцедес 250 D”, движещ се към Ловеч, с идващата насреща „Тойота Ярис” със софийска регистрация загина 24-годишният Калин Хр. Мирчев от с. Голяма Желязна, община Троян. Спътникът му и шофьорът на „Тойота”-та, 46-годишен ловчалия, са откарани в болница с множество травми, но без опасност за живота. Временно пътят Троян – Ловеч е бил затворен за движение и трафикът е пренасочван през с. Казачево.

ЗАГИНАЛИЯТ младеж се занимавал с фермерство в родното си село – отглеждал 40 крави и 30 прасета. „Много добро момче, работливо, отзивчиво, загубата е голяма”, коментира пред Т21 неговата комшийка Милка С. Причините за катастрофата тепърва ще се изясняват, дотук се знае, че ударът е бил страничен (двата автомобила са се ударили в левите си части) и не е имало спирачен път. Според информация от бюлетина на ОД на МВР - Ловеч при навлизане в десен завой "Мецедес"-ът е изгубил управление, навлязъл е в насрещната лента за движение и се е стигнало до фаталния удар. По случая е образувано досъдебно производство.

Т21

15 коментара:

Анонимен каза...

Поредните "шофьори". Така и не се научиха да карат.
Все някога ще свършат, но ще заминат и доста невинни.

Анонимен каза...

1 ви много си смотан

Анонимен каза...

Маѝ че шибаняка с тоѝотката е бил с промили в тъпата си тиква!

Анонимен каза...

Според мен един коментар е изтрит Генади!!!

Анонимен каза...

И какво излиза - умрелият си е бил виновен, понеже е изгубил управление, поради несъобразена скорост.
И на всичкото отгоре за малко да затрие и човека с тойотата.

Анонимен каза...

Моите съболезнования към родителите на починалото момче. Познавам семейството и искрено им съчувствам. Жалко, много жалко за погубеният живот на Калин. Бог да го прости.

Анонимен каза...

Виж какво ще ти кажа не говори така за него
ти него познаваш даже не знаеш какво представлява!!
май си ти си тиквата ми се струва!!!!

Анонимен каза...

24-годишен мъж е загинал при катастрофа на пътя Ловеч – Троян. Замесен е 53-годишен мъж шофирал с 2,54 промила алкохол в кръвта
Категории:
Ловеч днес
от lovechtoday
04.09.2015

+5-1Прочетено14718пъти

Тази сутрин към 10.00 ч. млад мъж на 24 години от с. Голяма Желязна, е загинал при пътен инцидент на пътя Ловеч – Троян. Катастрофирали са два леки автомобила „Мерцедес” и „Тойота”.

От пресцентъра на ОД на МВР съобщават още, че в Ловеч за срок от 24ч. е задържан 53 годишен мъж от Бургас, който е управлявал колата си, с концентрация на алкохол в издишания въздух 2,54 промила.

Временно е бил затворен за движение пътя, като е осигурен обходен маршрут през Казачево. Изясняват се причините за тежката катастрофа.

Това бе написано в ловешки електронен вестник.Каква е истината? Водача на Тойотата пиян ли е бил?Той ли е шеф на изикредит които дерат кожи с 300% лихви?Т21 извърши проверка и осведоми читателите си. Или не ти стиска?

Анонимен каза...

Т 21 що мълчиш?

troyan21 каза...

До №9: За какво мълчание говорите?! Важно е да се разбере как точно е станала катастрофата и дали не се опитват да прехвърлят вината на загиналото момче. Знаем, че са разпитвани хора, а спътникът в колата не помни "Мерцедесъ"-ът на Калин да е навлизал в насрещната лента, явно, според него, е станало другото - "Тойота"-та е навлязла в чуждата лента и виновник е нейният щофьор. Но няма категорично становище, случаят се разследва. Ако Вие, №9, знаете нещо по случая - разкажете го, мнението Ви ще бъде публикувано, но анонимно не става, трябва да се подпишете.

С уважение: Генадий Маринов, Т21

Анонимен каза...

Няма тук мнение Т21 от мен № 9. Цитирах ти с "копи пеис" извадка от ловешки вестник Ловеч тудей.Намери го през Гугъл и чети. Направи журналистическо разследване и запитване за факти и обстоятелства до ОД на МВР Ловеч по случая. И го представи на читателите. Аз ли да те уча на журналистика?Защо го правя ли? Защото имам съмнения че ще го потулят, затова. А има смърт на 24 годишен, има човек с алкохол и много пари. Има официално изявление на ловешка медия но това нищо не значи в нашата държава. Поискай официалното изявление на ОД на МВР Ловеч и го публикувай!!!!!!!!

Троян 21 каза...

До №9=№11: Не ви разбирам съвсем. Цитирате ми някакво объркано мат`риалче в ловешка медия, смесило два различни случая; всъшност смесването иде от дословното цитиране на обърканото и нескопосно написано прессъобщение в сайта на ОД на МВР - Ловеч и безотговорната редакторска работа. Но както и да е, не това е важното. Важното е, че има загинал млад човек и не е ясно кой точно е виновен за смъртта му - дали той самият (каквато е официалната полицейска версия) или другият шофьор. Официалната версия е ясна, но има съмнения дали е обективна, затова трябва да се търсят други източници - очевидци и т. н. И затова пак Ви казвам - ако знаете нещо, съобщете го. С "копи пейс" на разни объркани прессъобщения няма да стане.

С уважение: Генадий Маринов, Т21

Анонимен каза...

Разбрахме Т21от по горния ти коментар, че ОД на МВР нескопосано е написало прессъобщение на официалния си сайт за случай в който има починал човек при ПТП и без да иска коментира и алкохол в другия водач, но после се оказало, че бил някакъв друг водач и нямало нищо общо със случая с Калин.Има ли наивници бе Т21 които ще се вържат на твоето обяснение?Остава съмнение за прикриване на случай след официално изявление на пресцентър на ОД на МВР Ловеч на смърт при употреба на алкохол. Ти Т21 като медия не можеш ли да поискаш официалното становище по въпроса от ОД на МВР и да го публикуваш, а не да влизаш в обяснителен режим за нескопосано мат, риалче?

Анонимен каза...

Загиналият не е твое дете Т21, така че исканото в коментар № 13 отпада.......

Unknown каза...
Този коментар бе премахнат от автора.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |