Истинска приказка!

* Няма да е зле здравният ни министър да заведе в Белодробната болница в Троян представители на водещите здравни заведения, за да почерпят опит от екипа на д-р Дудевска
Читателите ни пишат
Белодробната болница в Троян, централният вход, 2015 г.
НА ФОНА на безвремие и бездушие има в страната здравно заведение, в което работят професионалсти. Хора със сърце, които обичат професията си и не гледат на пациентите като касичка. Говоря за троянската Белодробна болница (СБАЛББ - Троян) с управител д-р Цветомила Дудевска.

ПРИ ТЯХ може здравната пътека да е за 7 дни, но ме държаха 16 дни, докато оздравея напълно – понеже във времето на пребиваване в болницата отключих още здравни проблеми. Хиляди благодарности на екипа на д-р Красимир Ковашки – д-р Диана Аврамова, д-р Иванка Копринска, старшата сестра Иванка Чакърска и всички сестри от отделението.

д-р Цветомила Дудевска
МИНАХА два месеца от престоя ми и все още се питам дали не съм сънувала – такова отношение, организация, професионализъм! Когато бях в болницата, там идваха гости – пристигна делегация от Германия и очакваха друга от Швейцария. И си мисля, че няма да е зле здравният ни министър да заведе в Белодробната болница в Троян и наша делегация, представители на водещите здравни заведения, за да почерпят опит от екипа на д-р Дудевска – за качествено лечение, отношение към пациентите, успешен мениджмънт.

БЛАГОДАРЯ ВИ, скъпи лекари и сестри от нашата Белодробна болница!

Иванка Спахийска, Троян 

Още по темата:

5 коментара:

Анонимен каза...

И аз съм много доволна от д-р Ковашки - човешко отношение и професионализъм. Въпреки това си пожелавам никога повече да не го посещавам. Поздрави за добрата работа и си пожелавам повече такива д-ри да имаме - доброто име трудно се гради, а парите са нищо в нашия малък град

Анонимен каза...

Д-р Ковашки наистина е образец за професионализъм и човечност!

Анонимен каза...

Ами то не е зле и кметът на община Троян да заведе директора на Общинската болница, а пък защо не и персонала, на екскурзия, за да видят за какво става дума.

Анонимен каза...

Поздравления д-р Дудевска!

Анонимен каза...

Девизът ,,вдъхновение и грижи за болните" кога ще се приложи и в Троянската общинска болница. Защо д-р Бамбов не почерпи от добрите практики в белодробната болница и не превърне водената от него болница в образцова , желана от пациентите не само в града. Госпожо Михайлова, какво Ви пречи Вашата болница да стане образец за лечение на болни и хоата да не търсят лечение в други градове.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |