Благотворителен концерт на „Климента” – на 30 април

* Събраните средства ще се използват за закупуване на озвучителна уредба за актовата зала на училището
 * Бъдете наш гост и благодетел!
Предстоящо
ТРОЯНСКОТО СОУ „Св. св. Климент Охридски” ще представи на 30 април 2015 г. (четвъртък) от 18:00 ч. в салона на НЧ „Наука – 1870 г.” своя заключителен благотворителен концерт по повод 30-годишния си юбилей. Всички събрани средства от събитието ще се използват за закупуване на озвучителна уредба за актовата зала на училището. Благотворителната кампания се организира от Училищното настоятелство.

ВАЖНО! Можете да си закупите покана за Благотворителния концерт всеки работен ден от 8:00 ч. до 15:00 ч. в канцеларията на училището или в деня на събитието от касата на читалището (поканата струва 5 лв.). Бъдете наш гост и благодетел!

СОУ „Св. Климент Охридски”

6 коментара:

Анонимен каза...

В тази благотворителна инициатива участват определен брой ученици, а другите нямат отношение.За това предлагам една много стара идея, която на времето караше всички да се чувстваме съппричастни към доброто дело. Пролетното почистване на домовете води до събиране на излишни хартиени отпадъци.Защо децата не съберат тази хартия в училище и фирмата ще дойде да ги извози и заплати.Така ще се мотивира всяко едно дете да даде своя принос към целта на благотворителния концерт.

Анонимен каза...

Баси тъпото, 1-ви. Върна ме 30 години назад ...

Анонимен каза...

Аз не съм 1-ви,но 2-ри,ти наистина си тъп!

Анонимен каза...

Хаха, аз не съм втори, но трети, как да не е тъпо това с предаването на хартия, кажи.
Ние нали трябва напред да вървим, не назад ... и откъде хартия за предаване чак? Аз, като си почиствам дома, точно хартия няма, ама с трън да завъртиш. Отоплението ми е на ток, новините си чета по интернет ... какво повече да коментирам ... вярно идеята е с 30 години назад, както е казал уважаемият втори

Анонимен каза...

Идеята на 1 би била добра, ако реално хартията не се изкупуваше за 9 ст/кг (или май вече са 7). Колко хартия трябва, за да има полза тази инициатива, може сами да си сметнете. В добавка - твърди корици не се изкупуват, т.е. трябва да е вестникарска или амбалажна или кашони. Дори клошарите не събират кашоните, защото няма полза от предаването им.

Анонимен каза...

В интерес на истината сме събирали и стара хартия...http://www.svetikliment.com/2013/12/blog-post_9.html

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |