Гечев срещу прокуратурата - 2:0

* ЛОС потвърди изцяло оправдателната присъда на управителя на
 „ВиК – Стенето” ЕООД, издадена от Троянския районен съд
 * Инж. Гечев: „Зад цялата работа се крият апетитите на
 местни троянски „величия”
Темида
ТРИЧЛЕНЕН състав на Ловешкия окръжен съд (ЛОС), председателстван от съдия Йовка Казанджиева, със свое решение от 4 февруари 2015 г. е потвърдил присъдата на Троянския районен съд от 29 ноември м. г. (по наказателно дело от общ характер № 65/2014), оневиняваща по всички повдигнати от прокуратурата обвинения управителя на троянското общинско дружество „ВиК – Стенето” ЕООД инж. Тонимир Гечев. Делото влезе в ЛОС, след като обвинението обжалва оправдателната присъда на троянския съд. Решението е окончателно, гласи постановлението на ловешките съдии.

ПРИПОМНЯМЕ - инж. Гечев бе обвинен в злоупотреба със служебно положение и длъжностни присвоявания в периода 2010/2011 г., а атаката срещу него започна с шумна полицейска акция в ранното утро на 4 октомври 2011 г. Тогава бяха иззети счетоводни документи и компютри от централния офис на дружеството, направена бе масирана проверка на служебните автомобили и инвентар и бе обискирано жилището на водния шеф, както и жилищата на негови близки роднини и на няколко служители във фирмата.

„НАЙ-НАКРАЯ истината излезе наяве”, така оневиненият шеф на „ВиК – Стенето” ЕООД коментира пред Т21 проточилата се над три години съдебна сага. Попитахме го къде според него е причината за полицейско-прокурорската атака. „Зад цялата работа се крият апетитите на местни троянски „величия” към водното дружество. За хубава жена и за работеща фирма винаги има мераклии”, бе отговорът на инж. Гечев. Логичен, макар и прекалено общ отговор; и в някаква степен плашещ, тъй като намеква, че държавното обвинение обслужва нечии лични интереси.

Т21

Още по темата:

11 коментара:

почитател... каза...

Пак отърва кожата тая гад долна! Ей, за тоя пезевенк, лоша власт и лошо правителство няма! Що ли не беше така и с България...щяхме да цъфтим!

Анонимен каза...

Да ти с...я на прокуратурата.И този щом го оправдаха ,нямам думи.На това му се вика играч от класа с който явно трябва да се съобразяват троянските величия.Мисля,че няма някой който го познава включително и подчинените му да не е на обратното мнение по въпроса от съда.Но щом българският неподкупен съд си е казал тежката дума,честито на печелившите.

Анонимен каза...

Aх, aх...кaквa пaродия!

Анонимен каза...

Само като му гледам мордата и ми е ясен

Анонимен каза...

Гечев е прав за апетитите на "величията"

Анонимен каза...

Генади, питай Ичев какво става с показната акция в ИПЖЗ. Там се говореше за усвояване на едни милиони от Катар за развитие на животновъдството ни и трябваше наши хора да го правят, или и там беше само показност.

Анонимен каза...

Гечев не краде и не прави далавери, той е хрисим, скромен, добродушен и изобщо не тероризира хората. Енкин също е чист като утринна роса, Акимов е светец. Митничарите не са корумпирани и се трудят неуморно за едната скромна заплата. Катаджиите са неподкупни и не си искат пари, напротив, те дават пари на шофьорите. Партиите имат една-единствена цел- добруването на народа. Политиците са безкористни и са станали политици само от любов към родината, за да помагат. Това е истината днес.

Анонимен каза...

Гечев отдавана е осъден от хората! Няма троянец, който да не го псува, а някои се заканват и да го бият. ВиК е социално дружество, доставя нещо от първа необходимост, не може да го управлява такъв грубиянин. Само да си "работен" не е достатъчно, изискват се и много други качества.

Анонимен каза...

Тоз е в топ 5 на абсолютните простаци и най-мразени хора за Троян.Жалко ,че го кандилкат толкова време да си развява байряка.НО да не забравяме ,че на всяко прасе му идва коледата рано или късно.

Анонимен каза...

И след като е оправдан Гечев какъв е извода или изводите?
1. Гечев е невинен /какво мислят гражданите е друго нещо и не е важно/.
2. Разследващите от РУП са една голяма гола вода/вижда се от резултата-арести, обиски, дознания.... и на края?/.Не напразно казват, че МВР има социални функции-храни 60 000 семейства.
3. Прокуратурата троенска-няма нужда от коментар....
4.Съда е независим, прозрачен, обективен и т.н. и т.н./тук отново няма значение какво мислят хората и не е важно/.
5. Други изводи-всеки сам да си направи.
6. Нищо ново в България и в Троян.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |