Крадецът се разкая/уплаши и върна откраднатото

* Отмъкнатата коледна украса била оставена в кантората на известен троянски адвокат * Музеят се отказа да води съдебно дело срещу крадеца * Нямаме информация за името на извършителя
 
Тема с продължение
ТАЗИ СУТРИН (22 декември) лично началникът на Районно управление „Полиция” (РУП) – Троян гл. инсп. Марин Ичев се е обадил в Музея на занаятите, за да съобщи, че открадната коледна украса е намерена, научихме от директорката Елеонора Авджиева. След това от полицията върнали украсата и се очаква още същата вечер централната музейна сграда да грейне в обичайната си коледна премяна.

ТВЪРДЕ любопитна обаче е историята около разкриването на кражбата. От полицията обяснили, че им се обадили от кантората на известен троянски адвокат и съобщили, че откраднатото е при тях. Донесъл го в чувал клиент на адвокатската кантора, който обяснил, че бил помолен от крадеца да върне коледната украса; авантаджията, след като прочел написаното за кражбата (първи за грозната случка написахме ние в сайта на Т21, след това информацията бе тиражирана от централните медии – бел. Т21), се разкаял и решил да поправи стореното.

Г-ЖА АВДЖИЕВА ни заяви, че е изпратила писмо до полицията, в което Музеят на занаятите се отказва да води свое съдебно дело срещу крадеца. Нямаме информация за името на извършителя, нито как ще се развие досъдебното производство и какви ще са последиците за „героя”, откраднал коледната украса от една обществена сграда в центъра на Троян. Въпроси, които не са маловажни.

Т21 

Още по темата:

7 коментара:

Анонимен каза...

Супер!По Коледа стават чудеса?!И как по дяволите ще се открадне нещо,което е на центъра и се вижда от всички а?Според мен става дума за някаква реклама-няма логично обяснение?!

Анонимен каза...

Би било похвално но не титулувано. Но защо си мисля ,че е някое синче на полицай и пак прикриват случая, както често е ставало с нашите ченгета смотани.

Анонимен каза...

Крадецът се разкаял,върнал окраднатото, директорката на музея се оказва да води съдебено дело.., егати смешката? Изникват въпроси : 1. Инсцинировка?, 2. Крадецът е едра риба - дете или роднина на голям човек , защото се крие името и т.н..., но всичко това поощрява бъдещи ненаказуеми престъпления. Къде отиваме?

Анонимен каза...

Крадецът явно не е помислил, че може да има камера и затова спокойно отмъкнал украсата, после се "разкаял", ама чак като прочел, че го заснели. Сега ако няма наказание за този апаш, това значи ли, че ние може спокойно да крадем там, където камери няма?!!

Анонимен каза...

Tрудно се шмърка коледна украса,а и бартери зор се прави с нея!

Анонимен каза...

Ааайде, още един преживя катарзис ;))

Анонимен каза...

И като каква госпожа Авджиева решава, че няма да води свое съдебно дело?! По-голяма смешка не бях чувал! Явно много на сериозно се е взела и като е некомпетентна, нека се допита до някой правист, Общината има юристи.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |