10 деца получиха подаръци от „Българка – Троян”

* За поредна година „българките” зарадваха деца сираци и полусираци от града с коледни пакети
Дарители
Цветомира Гечева и майор Църовски раздавата подаръците
ЗА ПОРЕДНА година преди Коледа дамите от гражданското сдружение „Българка – Троян” зарадваха деца сираци и полусираци от града с коледни пакети с подаръци. Този път благородната инициатива на българките бе подкрепена и от Спортен клуб „Геоспорт“ при Военно формирование 24430 (троянското поделение). Във всеки пакет пък имаше лакомства, плодове, книжки и играчки за около 50 лв.

ВРЪЧВАНЕТО на подаръците се състоя в клуба на „Българка – Троян” на 16 декември, като приятното „задължение” се падна на председателите на дарителските организации – Цветомира Гечева и майор Светослав Църовски. А хубавото настроение бе засилено от празничната програма, изнесена от първолаци от НУ „Св. св. Кирил и Методий”. Общо 10 нуждаещи се деца получиха коледните подаръци; но за всички тях имаше и още нещо – известна парична сума в брой, събрана по инициатива на съпруга на една от „българките”. И от нас – браво!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |