Пиян като кютюк с отнета книжка катастрофира в Орешак

* „Фолксваген”-ът на Й. Д. се натресъл в паркиран „Форд”, той – в БМВ-то пред него * Дрегерът отчел шампионските 3,14 промила
Крими
В ЧЕТВЪРТЪК, 30 октомври, около 21:00 ч. вечерта в с. Орешак лек автомобил „Фолксваген”, движещ се по главната улица в посока с. Черни Осъм, се забил изотзад в паркиран по посока на движението „Форд”, който от своя страна ударил паркираното пред него „БМВ 318”. Щетите по трите автомобила са в процес на изясняване. От сблъсъка пострадал и виновният шофьор на „Фолксваген”-а – 27-годишният И. Д., жител на Орешак, който бил откаран във Филиала за спешна медицинска помощ (ФСМП) в Троян с охлузни рани по главата.

ИНТЕРЕСНОТО обаче е друго - при проверката на място с техническо средство се установило, че злополучният „майстор” на волана е пиян като кютюк (дрегерът отчел шампионските 3,14 промила алкохол в кръвта). И за капак - е с отнето свидетелство за правоуправление, т.е. шофирал незаконно. След медицинските процедури И. Д. бил задържан за 24-часа в предварителния полицейски арест в Троян. Срещу пияндето без книжка е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 343, ал. 1 от Наказателния кодекс.  

Т21

10 коментара:

Анонимен каза...

Е, поне сме рекордьори по пиене :)
Поне в едно да сме добри, като няма
добри шофьори

Анонимен каза...

Сравнения между Владимир Путин и Росен Плевнелиев:

- Путин има най-висок рейтинг на политик в света, Плевнелиев има най-висок рейтинг сред българските мафиоти.

- Путин увеличи брутния вътрешен продукт 12 пъти и издигна Русия от 36-то на 6-то място в света, Плевнелиев увеличи своите пари.

- Путин национализира 65 % от нефтената и 95 % от газовата промишленост, Плевнелиев си направи офшорни фирми.

- Путин върна 256 залежа на полезни изкопаеми под руска юрисдикция, Плевнелиев раздаде още български находища на чужденци.

- Путин увеличи военните разходи в Русия 30 пъти, Плевнелиев доунищожи българската армия.

- Путин издигна Русия на 2-ро място в света по износ на зърно, Плевнелиев хариза Златна Добруджа на янките.

- Путин забрани на депутатите в Държавната дума да имат банкови сметки в чужбина, Плевнелиев насърчава българските депутати да изнасят парите си в чужбина.

- Путин развали договорите с американски фирми по нефтените залежи "Сахалин-1" и "Сахалин-2" и ги върна на Русия, Плевнелиев развали договорите за построяването на Южен поток и Белене.

- Путин изгони от Русия хиляди чуждестранни съветници, внедрени от Елцин, Плевнелиев мишкува с шефовете на енергийните монополи по тъмни доби.

- Путин организира най-пищната олимпиада в световната спортна история, Плевнелиев организира пищни запивки с Иво Прокопиев, Цветелина Бориславова и пр. мафиоти.

- Путин унищожи радикалните ислямисти, Плевнелиев стисна здраво ибрика на Ердоган и мюфтиите.

- Путин предотврати американското нападение срещу Сирия, Плевнелиев подкрепи кръволоците на Киев.

- Путин върна Крим на Русия, Плевнелиев раздаде българска земя на турци, янки и евреи.

- Путин забрани на чужденците да притежават руски медии, Плевнелиев раздаде всичко на чужденците.

- Путин милее за Русия, Плевнелиев служи на янките...

Анонимен каза...

2-ри ти си невероятен. Приеми моите поздравления.

Анонимен каза...

Маскарадът на смъртта Хелоуин е поредното извращение в натрапения ни евроатлантически календар

Адриана Кърконьова

Хелоуин – що за "празник" е това или е поредното извращение в натрапения ни евроатланти­чески календар? С наближава­нето на нощта на 31.10. срещу 01.11. тече все по-трескава подготовка за не­що, което един разумен и трезвомислещ чо­век, човек със здрави устои и морал няма как да разбере.

И така какво е Хелоуин – един езически ри­туал, маскарад на смъртта. Костюми на скелети, вещици, призраци, магьосници, зом­бита, маски с дяволски рога, животински кожи, прилепи, черни котки и всичко дру­го, което е уродливо, страшно и от малък те прави съпричастен на евроамериканска­та дяволщина. Децата са въвлечени в тази уж безобидна, интересна и забавна, а всъщ­ност дяволска игра – игра на смърт. В това пъклено дело участници са не само учители­те в училищата, но дори и възпитателите в детските градини.
Това нито е празник, нито е български, още по-малко православен, защото издигането в култ на дявола не трябва да се почита, на­против, трябва да бъде стъпкано, смаза­но и изтрито от лицето на земята. Колкото по-скоро го разберем, толкова по-добре. Тряб­ва да помислим за душата си, да се обърнем и вгледаме в човешката си същност, която е приспана и трябва да пробудим, да научим деца­та си на добротворство и любов към ближния, да се опълчим на господарите от Запада. Само тогава ще се върнем към истинските си коре­ни, животът ни ще стане по-лек и изпълнен със светлина и смисъл и ще станем отново чове­ци. Пътя, по който ще тръгнем, живота, кой­то ще изживеем, и ценностите, в които ще възпитаме децата си, са в наши ръце.

Анонимен каза...

Гледам и не вярвам на очите си!!! Хора, какво ви става???
Може ли някой да ми обясни какво е Хелоуин? Какъв празник е това, на кой, на кое, на какво? Уникална глупост е това, уникална. С какъв акъл обличате децата си като вещици, скелети, тикви и не знам си какво. Замислете се и разберете, че това е някаква чужда простотия, която ни се налага тук с някаква цел!

Анонимен каза...

Абе тук само олигофрени ли коментират? ....

Анонимен каза...

Така като гледам, олигофрена тук си само ти!

Анонимен каза...

Олигофрени и пияници, видяхте ли заглавието на статията:
Пиян като кютюк с отнета книжка катастрофира в Орешак


Задръстеняци сте и такива ще си умрете.

Анонимен каза...

6 и 8 са следствие на описаното от 2 и 4

Djigata каза...

Не би било лошо някой патрул на Пътна Полиция да се потруди с радара сутрин покрай "Актавис" и покрай портала на "Велде България" АД.....превишена скорост и изпреварване на непрекъсната линия....ще чакаме ли да стане тежко ПТП?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |