Предизборно обръщение

Парламентарни избори 2014 Платена публикация 

Инж. Владимир Хаджийски е втори в кандидатската листа на 
Коалиция „БСП – Лява България” в 11-ти Ловешки МИР

Скъпи приятели! Съграждани,

За пореден път ще трябва да решавате вашата съдба, съдбата на вашите деца, съдбата на вашите родители, нашата съдба. Помислете, отделете  15 минути от своето време и си отговорете на въпроса „Какво искам аз?” И докато стоите сами със себе си, не мислете за цвят, не мислете за мен, мислете за себе си и решете как искате да живеете в бъдеще. Бъдете честни със себе си и помислете, ако  загърбите за малко от личните си интереси днес, какво бихте спечелили утре.

Обръщам се към Вас  с молба да ми подадете ръка за подкрепа. Защото през годините се научих да обичам, а не да мразя! Да помагам, а не да преча! Разбрах, че преди да се предадеш, трябва да опиташ!

На финала на предизборната кампания искам да ви призная защо се кандидатирам за народен представител. Винаги съм бил социален човек. Винаги са ме вълнували социалните проблеми на  истинските хора и несвършващата ни „война” със статуквото и машината, наречена бюрокрация. През годините без да забележим думите - социално, прозрачност, цензура, майки и пенсионери, престанаха да бъдат  условие за достоен живот. Затова отказвам да бъда повече само наблюдател!

ОМРЪЗНА МИ да гледам как възрастните хора на България - нашите майки и бащи, особено онези в малките населени места, вече 25 години живеят в унижения и оцеляват с мизерните си пенсии!

ОМРЪЗНА МИ децата ни - бъдещето на България, да са подложени на социален геноцид и спасението им е да се махнат от държавата, която от родина се е превърнала в зла мащеха за тях!  

ОМРЪЗНА МИ от двойните стандарти, прилагани от политическата власт спрямо гражданите и малцинствата! Как да приема начина, по който се използват малцинствените групи, за да се разделя обществото!

ОМРЪЗНА МИ управляващите 25 години да мачкат дребния и средния бизнес, създавайки невъзможност на трудолюбивите инициативни хора с морал да водят достоен и честен живот!

ОМРЪЗНА МИ България да има най-високите банкови такси и най-лошата правна банкова уредба!

ОМРЪЗНА МИ да гледам как политици ограбват хората, на които всъщност трябва да служат!

Уважаеми съграждани,

Затова се кандидатирах за народен представител. Не членувам в политическа партия. Нямам съвременна политическа биография. Приех поканата да се включа в надпреварата, защото реших, че имам опит и знания да поставя въпроса за приемане на закони, които да спрат безразборната сеч в горите, да допринеса за повече ред в евросредствата за бизнеса, да работя за по-благоприятни условия за разкриване на работни места, да  поставя въпроса за по-добра транспортна свързаност на Ловешка област и Троянска община.

По време тази кампания се срещнах с хиляди хора. Видях болката в очите на възрастните, очакването на младите за по-добър живот. На тези срещи дойдоха  хора от различни партии и ми казаха, че ще гласуват за мен, защото разбират, че аз съм шансът Троян да има свой представител в Народното събрание. Имах задълбочени разговори с членове и симпатизанти за социалистическата партия, които очакват повече социална справедливост в обществото. Подкрепиха ме приятели и познати, които казваха, че ще гласуват за пръв път за БСП, защото знаят, че ще работя честно и последователно, както и досега. Хората, с които говорих, ми дадоха вяра, енергия и воля да работя за решаване на техните проблеми.

Като човек, който вече 20 години дава работни места на другите, съм свикнал да бъда честен към хората и да съм отговорен за поетите ангажименти. Ако считате, че аз съм от кандидатите, които имат право на вашето доверие, ме подкрепете на 5 октомври, като гласувате с номер 22 „БСП – лява България”, преференция номер 2.

Владимир Хаджийски

Приятелите за Владо

Инж. Никола Николов, от Русе,
работи в Англия

Семейството ми е репресирано от комунистите, и на мен най-малко ми отива да се изказвам положително за кандидат на БСП. Но за Владо е друго! Владо е един от най-достойните, които познавам. Знам го като колега студент, познавам го и като специалист.  Професионалист е. Всяка партия би се гордяла с такъв член на парламентарната си група. Най-вече БСП. Дано имат повече такива народни представители, за да успее тази партия да се промени. Считам, че Владо е един достоен представител на нашето общество. Дано има сили да защити идеите си и достатъчно будна гражданска съвест за да не допусне нови 25 години напразни надежди. Вярвам в него!


Инж. Динко Бабаджанов, от Стара Загора,
работи в системата на горите

С Владо сме състуденти, познавам го като човек и приятел. Живеехме задружно, много ракия сме изпили заедно. Е, тук той имаше проблем, трябваше да чете в тоалетната. Най-абсурдната ситуация, в която сме попадали, беше с  държавния изпит по марксизъм. Задължителен тогава. Владо ми обясни тезисите на др. Тодор Живков, аз изкарах 6, а него го скъсаха. Не защото беше неподготвен, а защото се беше изказал неподготвен. Във вестник „Студентска трибуна” беше имал смелостта да каже, че оценката от този изпит не дава представа за специалиста, който завършва висшето си образование. Такъв си беше, бунтар. И винаги точен, готов да ти се притече на помощ, да ти подаде ръка. Но има една слаба страна - ужасен готвач е. Веднъж реши да сготви боб. Не само че изгори боба ми, но загори и тенджерата.


Инж. Веселин Панчев, от София,
мениджър продажби в „Термокс” ЕООД

С Владо сме колеги и приятели от студентските години.  Делили сме радости, грижи и стая в общежитие. Толерантен, коректен, лоялен. Умее да отстоява собствено мнение, но винаги е готов да те изслуша, разбере и помогне. Когато работи за кауза се раздава до край.





Инж. Иван Иванов, от Стара Загора,
работи в „Средна гора” АД

Бях поръчител на Владо, когато го приемаха в БКП в института. Той е един страшно отговорен човек. Както може да работи до припадък, така и може да се весели. Като студенти бяхме много задружна и весела компания. Владо беше човек винаги със собствена позиция, която, ако се наложеше, отстояваше докрай.  Ако отиде в парламента, такъв ще бъде и там. Сигурен съм, че  като народен представител никога няма да гласува за нещо, в което не е убеден. Ще се радвам да влезе в Народното събрание, защото ще си свърши работата, за която са го изпратили избирателите му. Успех, Владо!


Инж. Марин Платников, Бургас,
отколешен приятел

Слава Богу, тази година освен за партийни листи можем да гласуваме и за личности. Та Владо Хаджийски е именно такава личност, за която аз бих гласувал преференциално, с чиста съвест, независимо от дълбоката ми антипатия към камарилата начело на БСП. Познавам го повече от тридесет години - упорит, амбициозен, открит, умеещ да отстоява мнението и идеите си, отговорен за думите и действията си и най-вече честен! За мен най-ценното му качество е, че на него може да се разчита. А, че сме спорили, спорили сме и пак ще спорим. Убеден съм, че ще се справи и в парламента и в негово лице троянци ще имат един достоен свой представител. Владо, желая ти успех! И тръгвайки към жълтите павета, сложи в куфара си и „Приказка за стълбата” на Смирненски.


Още по темата:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |