Нека и ние тук, в Троян и Ловеч, също да сме победители!

* Николай Нанков: Винаги сме работили в координация
 държавна-местна власт, липсата на такава остави Троян разкопан на прага на зимата * Инж. Иван Миховски: ГЕРБ ще спечели на национално ниво и в това вече никой не се съмнява
 
Парламентарни избори 2014 Платена публикация
ВИНАГИ сме работили в координация, разбиране и обща воля между държавната и местната власт, липсата на такава през последната година остави Троян прашен, кален, непроходим и разкопан на прага на зимата. Когато има активна местна власт и загрижено за хората държавно управление, всички вървим напред – градовете се променят, хората живеят по-добре. Вие, троянци, кажете сега по-добре ли живеете – когато правителството на БСП и ДПС върза ръцете дори на собствените си кметове и сега Троян прилича на Бейрут? В тези 16 месеца почувствахте ли постоянната грижа на ДПС, за която говорят в предизборния си клип, и върна ли ви държавата БСП, както обещаваха?

ТОВА попита членове и симпатизанти на ГЕРБ вторият в листата кандидати за народни представители в 11-ти Ловешки МИР Николай Нанков, който бе зам.-министър на регионалното развитие в кабинета „Борисов“. В петък (26 септември) той връчи официално членските карти на новоприети членове на ГЕРБ в Троян. „Жизнеспособността на една партия се усеща не когато е в управлението, а когато е в опозиция“, подчерта г-н Нанков като областен координатор на ГЕРБ и поздрави новите членове на общинската структура в планинския град.

„ЩОМ сте подали документи за членство, когато ГЕРБ бе в опозиция, а не на власт, означава, че вярвате в каузата. Остава малко до деня на предсрочния вот. ГЕРБ ще спечели на национално ниво и в това вече никой не се съмнява. Вие, нашите членове по места, сте посланиците ни сред хората – срещайте се, разговаряйте, обяснявайте на всички, че правим важен и исторически избор – в каква държава искаме да живеем ние и нашите деца, избираме стабилност или хаос и международна изолация“, обърна се към съгражданите си инж. Иван Миховски, като подчерта, че „победата е важна, защото в цяла България ГЕРБ ще е победител, трябва да победим и тук, в област Ловеч“. 

„СРЕЩНАХМЕ се с много хора, навсякъде искаха справедливост и търсете на отговорност за състоянието на държавата. Чух покъртителни лични истории, случили се през последната година - „искаха пет хиляди лева да оставят момчето ми на работа”, „уволниха мъжа ми една година преди пенсия, за да назначат техен човек – помагаше им на изборите”, „и през 96-та ни окрадоха париците и сега пак”, „за балами ни мислят нас пенсионерите, моята пенсия се увеличи с 4-5 лева, аз за толкова не съм беден, децата пращат от Испания, ама те ги изгониха преди седем години”, „лъжат, щяха да връщат държавата на хората – върнаха я те, върнаха я на ДПС-то”… Хората са гневни, тревожни, обидени от наглостта в управлението на БСП и ДПС. Нека не допускаме това да се повтори – гласувайте масово, гласувайте разумно, гласувайте с номер 9 за ПП ГЕРБ в бюлетината, гласувайте за личности, защитили името си с работа за ГЕРБ, които познавате – те ще бъдат истинските ваши представители в народното събрание. Радвам се, че съм един от тях и заедно свършихме много работа за Троян и за другите общини в областта, призова Николай Нанков.

„ГЛЕДАМЕ напред и сме позитивни, основната ни цел е да успокоим държавата и стабилизираме икономиката. Това е възможно, само ако имаме убедителна победа във всяко населено място. Троян винаги е бил десен! ГЕРБ ще е победител в национален мащаб, нека и ние тук, в община Троян, в област Ловеч, също да сме победители“, каза в заключение инж. Миховски.
Още по темата:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |