Към доверието - с много работа, реални резултати и отговорност

* Водачът на листата Джейхан Ибрямов лично подписа споразумението за толерантна предизборна кампания * Посещение в Троянския манастир и среща с игумена епископ Сионий
 
Парламентарни избори 2014 Платена публикация
Джейхан Ибрямов подписва документа
ДЖЕЙХАН ИБРЯМОВ пръв положи подпис под споразумението за толерантна предизборна кампания в област Ловеч (8 септември 2014 г.). За разлика от останалите партии - участници в предизборната надпревара, които бяха изпратили членове на своите екипи, единствено ДПС беше представено лично от водача на листата.

С ПРИЗИВ към всички ловчалии да бъдат активни, да съхранят и изявят свободата в себе си Джейхан Ибрямов обяви пред колегите си от други партии, че ще търси път към доверието на хората с много работа, реални резултати и отговорност. „Гражданите имат пълно право да изискват от нас честно и почтено отношение и аз съм тук, за да го заявя открито“, допълни водещият кандидат на ДПС в Ловеч.

На срещата с кмета на Ловеч Минчо Казанджиев
Разговор с игумена Сионий в Троянския манастир
ПРЕДИ подписването на споразумението водачът на листата, се срещна с кмета на Ловеч Минчо Казанджиев. Те обсъдиха проблемите на града, състоянието на регионалната икономика, предизвикателствата пред местната власт, както и очакванията към народните представители.

В КЪСНИЯ следобед водачът на листата, заедно с други кандидат-депутати от ДПС, се отправи към Троянския манастир - за да поздрави своите привърженици християни с празника Рождество Богородично и да посети последния дом на патриарх Максим, за който местните хора казват, че изпълнява искрено отправени молитви на хора от всички религии. При срещата си с троянския игумен епископ Сионий двамата се обединиха около идеята, че на всички българи им е нужна повече вяра и духовност, за да повярват в себе си и да постигнат желаното добруване и благоденствие.

Предизборен щаб на ДПС – Ловеч

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Още по темата:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |