Троян е домакин на Star Basket Camp 2014

* Изявени сръбски треньори водят заниманията на младите таланти; троянецът Цветомир Моновски – избран за MVP
Баскетбол
Троянецът Цветомир Моновски с наградата за MVP играч на Star Basket Camp 2014, първа група
ТРОЯН е домакин на третото издание на Star Basket Camp 2014, започнал в началото на м. юли – първата група пристигна на 5-ти, втората започна на 14-ти, а следващите две ще са от 27 юли и 1 август. Баскетболният лагер събира млади таланти от различни балкански държави (тази година от България, Сърбия, Румъния, Босна и Херцеговина; и в първите две издания са участвали общо над 600 деца, научихме от сайта на събитието), а целта е да помогне за тяхното спортно развитие – както физическо, така и тактическо. И едновременно с това да се прекара една запомняща се и весела ваканционна седмица.

УЧАСТНИЦИТЕ в Star Basket Camp 2014 са настанени в парк хотел „Троян”, а тренировките се провеждат на различни места в Троян и района (основно в базата на СОУ „Васил Левски”). И нещо много важно – този път заниманията се водят от няколко от най-добрите треньори за подрастващи от великата баскетболна школа на Сърбия: Зоран Топич – бивш национален наставник на няколко младежки гарнитури на своята страна; Винко Бакич – който 7 години е треньор на втория отбор на „Партизан” (Белград); Игор Маркович – признат в момента за един от най-перспективните млади треньори на Сърбия; Далибор Дестанович-Диксон – селекционер на най-перспективните деца от Източна Сърбия, говорещ чудесно български език; атрактивният Бранислав Панич и др.

РАЗБИРА СЕ, лагерът, макар и тренировъчен, има и състезателен характер и всяка група излъчва своите герои и призьори в различните надпревари (спортни и други, включително за Мис и Мистър Camp). Този път най-важната награда – за MVP (най-добър играч) на лагера, в първата група, отиде на троянски адрес. Купата MVP, суичър и топка „Адидас” бяха връчени на играча от кадетската формация на „Чавдар” (Троян) Цветомир Моновски. И от нас – честито! И браво за хубавата инициатива и успешното троянско домакинство!

Т21

Още по темата:

4 коментара:

Анонимен каза...

Имаше и троянски деца на такъв лагер в Самоков - поинтересувайте се!

Анонимен каза...

А къде ще се проведат мачовете?

Анонимен каза...

Т21,вместо пред хотела да бяхте снимали спортистите по добре долу в парка, там дето текат отпадъчните води от самия хотел вече 2-3 месеца и никой нищо не предприема!

Анонимен каза...

Т21 може да снима пак знаците, които са олепени с нови лепенки този пък на комунистическото изчадие с петолъчката.Или онази акция преди месец беше за да може сините пак да лоши а чеврените да си лепят на воля

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |