Милко Недялков ще командва Северозападния район

* Троянският първи Донка Михайлова – избрана единодушно за заместник на председател
Назначения
Милко Недялков, Донка Михайлова
ОБЛАСТНИЯТ управител на Ловешка област Милко Недялков става председател на Регионалния съвет (РС) на Северозападния район на България (включва областите Видин, Враца, Монтана, Ловеч и Плевен с обща площ 19 хил. кв. км и население около 850 хил. души). Председателството е на ротационен принцип и от 1 юли до 31 декември 2014 г. се пада на ловешкия губернатор г-н Недялков. Заместникът на председателя обаче се избира и на последното заседание на РС, състояло се във Видин на 27 юни, единодушно на тази позиция е бил избран кметът на Троян Донка Михайлова.

НА ВЪПРОСНОТО заседание е била представена информация за одобрените за финансиране в Северозападния район проекти по правителствената Публично-инвестиционна програма (ПИП) „Растеж и устойчиво развитие на регионите”. Със задоволство се констатирало, че в петте области на региона няма нито един проект по ПИП, застрашен от провал (по тази програма спечелен проект има и община Троян – за преасфалтиране на улиците след работата по водния цикъл на града, стойността на проекта е 1,352 хил. лв. и изпълнението е в ход – бел. Т21). На срещата във Видин бил одобрен и годишният доклад за мониторинг на изпълнението на Регионалния план за развитие на Северозападния район за миналата 2013 г., с което се финализира изпълнението на плана за целия досегашен период (2007-2013 г.).

Т21

22 коментара:

Анонимен каза...

Ей, тези комунисти срам нямат... ! Народът не ги иска, а те вече цели региони се канят да управляват !

Анонимен каза...

Нашата кметица оправи общината, че чак и няколко области поема-пази боже този народ, че нищо друго не му остана.

Анонимен каза...

Да стана на толкоз години, а да не съм знаел, че за да се подаде оставка на правителство, е необходим кворум в пленарната зала на Народното събрание?!? Ама на, чух го снощи от г-н Орешарски, ощипах се да не би да съм задрямал, пък си казах, човека не е юрист, плюс това е във вечен стрес поради целогодишните викове ОСТАВКА на всяка крачка, простено му е. Но ето днес същото го заявява и г-жа Манолова, към чиито качества на юрист изпитвам много дълбок респект. И си мисля за себе си: Главооо, главо проста, много още трябва да четеш, за да стигнеш до дълбочините на държавното устройство и политика !!

Анонимен каза...

Чудя се как злобата на някои хора е по-силна от всичко друго. Изборът на Михайлова е признание за Троян. Радвам се. Щом е избрана от целия район браво. Явно има защо.

Анонимен каза...

Ти пък се ненарадва на всичко свързано с Михайлова. Плоска си като талпа !

Анонимен каза...

Благодаря ти 3-ти , че ме разсмя! Да си жив и здрав!

Анонимен каза...

Това с преасфалтирането го чакаме като малко дете Нова година , ама да видим , или ще се преасфалтира ама не съвсем ,само върху разкопаното и давай да чупим колите си !!!

Анонимен каза...

8-ми ти откри Америка, че естествено, че само върху разкопаното....Асфалтират се улици второстепенни, по които минават малко коли, а главните ще останат така и като се асфалтира некачествено и се слегне асфалта, айде честито...

Анонимен каза...

Има ли значение кой бивш член на БКП какво ще управлява? Каквото са пипнали, все до фалит са го докарали. Изключение са само фирмите им, които се спонсорират през "задната врата" от държавата.

Анонимен каза...

Минират цялата държава.Нищо не ги интересува.След,като те не управляват са готови да унищожат държавата..... Комунист-това е диагноза!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Поздрави за Михайлова. Харесват я всички. Избрали са я и БСП-ари и ГЕРБ-ери и другите. Няма как това да не плаши опонентите й.

Анонимен каза...

Че не я харесват всички, не я харесват. Но иначе си прав - избрахме я най-вече ДРУГИ!!!

Анонимен каза...

Трети, явно трябва още да порастеш! Правителството полага клетва пред Народното събрание и оставката му също се гласува от Народното събрание, а за да се гласува - трябва кворум...

Анонимен каза...

Ей, този, или тази, на която ГЕРБ плаща, за да плюе по кметицата! Ами дай предложение за по-достоен кмет! То май видяхме и герберските кадри що за стока са!

Анонимен каза...

Ехо, порастналия умник 16 -ти - ти правиш ли разлика между акта на подаване на оставка и акта на приемане на същата? Или порасналата ти кратуна е куха и не отчита разлика?!

жител на Троян каза...

17 е много прав дайте като Михайлова не ви харесва предложения за кмет та да видим..и след това нека обсъдим колективно дали те повече стават

Анонимен каза...

80%от хората в България живеят в постоянен стрес. Останалите 20% живеят в чужбина.

Анонимен каза...

Минката от трапето ще е новия кмет ,шивача ще му купи победата.

Анонимен каза...

В банята съм оставил един налъм и когато цъфне, Минката ще стане кмет...... ако ще всички шивачи на света да застанат зад него :))))))))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

Няма отърване от комунизма и това е... Енката, Минката, Дона-Цона-все комунисти от сой ! А българите бягат и скоро, който и пореден комунист да дойде на власт, ще управлява само ония с каруците. Да са му живи и здрави и много плодовити :-)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |