Христос Воскресе!

Скъпи в Господа! 

Божествената любов отново е озарила света с небесна светлина и неземна радост:
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Огрени сме от сиянието на най-великото и неповторимо събитие в човешката история – славното Христово възкресение. То е празник на празниците и тържество на тържествата, празник на чистата и светла пасхална радост. Възкръсналият Господ ни приветства: „Мир вам! Радвайте се!“

Нека поздравът на възкръсналия в слава и величие Син Божий да всели мир и радост в нашите души. Нека възкръснем духовно и отворим широко в себе си вратата на вярата в Господа и смирено се поклоним на Неговото лъчезарно, спасително възкресение.

С радост във възкръсналия Господ Иисус Христос,
 с Божие благословение за здраве и спасение:
+ Ловчански Митрополит Гавриил

7 коментара:

Анонимен каза...

Воистина ВОСКРЕСЕ !

troyan21 каза...

Воистина Воскресе!

Анонимен каза...

Воистина Воскресе! Здраве и благодат!

Иванко каза...

Воистина Воскресе!

Анонимен каза...

Воистина Воскресе

Анонимен каза...

Да , Христос наистина е възкръснал! Но колко от нас, които се поздравяваме с "Христос воскресе!" наистина го вярваме? Сигурно сме единици.

Анонимен каза...

"Сме"?Кой си ти,че да сееш семето на съмнението в миряните?Ти си дяволът лукавий,скрил се зад хорско лице.Наричащ себе си вярващ,и поставяш под съмнение смирените.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |