Четирима от „Климента” в Клуб 2013

* Фондацията на Димитър Бербатов включи Анна-Мария, Вяра, Стойчо и Цвети от СОУ „Св. Климент Охридски” сред „Успешните ученици на България” за 2013 г.
Отличници
Анна-Мария Манушева, Вяра Данчева, Стойчо Младенов, Цветомира Димитрова
И ЧЕТИРИТЕ номинации на троянското СОУ „Св. Климент Охридски” („Климента”) за включване на негови възпитаници сред „Успешните ученици на България” за 2013 г. на фондация „Димитър Бербатов” са били одобрени, научихме от сайта на училището. В Клуб 2013 са включени общо 508 ученици от цялата страна (избрани от над 3000 кандидатури), постигнали успехи в различни области – спорт, изкуства, наука, благотворителна дейност.

ЧЕТИРИМАТА таланти от СОУ „Св. Климент Охридски”, влезли в класацията на фондация „Димитър Бербатов” за 2013 г., са: Анна-Мария Манушева (6. кл.) – републиканска шампионка самбо и вицешампионка по джудо; Вяра Данчева (7. кл.) – звезда в спортното ориентиране, медалистка от множество състезания; Стойчо Младенов (12. кл.) – спечелил националния младежки конкурс за поезия „Веселин Ханчев”; Цветомира Димитрова (9. кл.) – с призови отличия от силни международни състезания по джудо и самбо, бронзова медалистка от Европейското първенство по самбо.  

„ПОСТИЖЕНИЯТА на български деца през годината е победа, заслужаваща специално внимание. Ние искаме учениците, които не просто имат талант, но и работят върху него и печелят награди, да знаят, че трябва да са особено горди! Ние искаме тези деца да са утрешните успели българи, а днес - да са лидерите в своите училища!”, поясняват от фондацията.

Т21

5 коментара:

Анонимен каза...

И ...?

Анонимен каза...

Ми...

Анонимен каза...

Браво!

Анонимен каза...

Ами 1-ви и 2-ри, то вашето си е просто завист.

Анонимен каза...

Аааа,добре,добре.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |