„И аз имам семейство”

* Шест одобрени приемни семейства и шест настанени деца в община Троян, проучват се още двама кандидати за приемни родители

НА ТЕРИТОРИЯТА на община Троян успешно се реализира проектът „И аз имам семейство”, финансиран по европейската Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Към момента имаме шест одобрени приемни семейства и шест настанени деца – на 8 г., две на 6 г., на 5 г. и бебе на 3 месеца. В приемно семейство в с. Голяма Желязна са настанени две деца, като в същото село има още един приемен родител, който чака подходящо дете. На този етап проучваме и работим с още двама кандидати за приемни родители.

ПО ИНИЦИАТИВА на един от приемните родители заедно с екипа по проекта и Общинския педагогически център (ОПЦ) наскоро бе организирана дарителска кампания за събиране на дрехи за децата, настанени в приемни семейства. Отзоваха се много хора, които донесоха дрешки от своите деца, за което искаме да им благодарим.

Екип по приемна грижа - Троян

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |