Тази как ще бъде изрисувана?!

* Въпрос на време е някой да бъде убит от токов удар
 
Читателите ни пишат 

Краткото читателско писъмце, което получихме по електронната поща днес (9 декември), не се нуждае от коментар. Идиотщината и опасната за живота безотговорност са крещящи. А виновникът е посочен. Дано след сигнала се вземат спешни мерки; а че някой (без)отговорен служител на ЧЕЗ ще бъде наказан – не вярваме. Т21 

ИЗПРАЩАМ ви снимка на улична касета, собственост на ЧЕЗ. Това е на гърба на Автогара Троян, там където от пристигащите автобуси слизат майки, малки деца, възрастни хора. Липсва вратата на касетата, виждат се открити електропороводни части. Въпрос на време е някой да бъде убит от токов удар!

ПРЕДИ ВРЕМЕ Общината имаше инициатива вратите на подобни касети да бъдат изрисувани, за по-красиво. Тази как ще бъде изрисувана?!

9 декември 2013 г.
msimeonov_lovech@mail.bg

Още по темата:

9 коментара:

Васил Митков каза...

Вижда се също и ,че в касетата няма нито един предпазител т.е. не се използва и вероятно не е и под напрежение.Все пак гледката е грозна и недопустима.

Анонимен каза...

Абе, Генади, да беше погледнал първо : какъв ток, какво напрежение, какви пет лева ?! Друг е въпроса, че е грозноватичко ;) ма то и не всички сте симпатяги

Анонимен каза...

То като я погледнеш и жици няма. И ся ако тръгнем да я търсим на кой е била, на кого е станала и кой е отговорен. Все пак може да мине някой общински служител с едно послание - Братя, изкъртете я, ще изкарате 5-10 лева... То касета, желязо, в каруцата и на вторични, да не е язовир!

Анонимен каза...

Една друга, обаче има кабели и е под напрежение, и зее непрекъснато отворена. На пазара, срещу бившия "Булгарплод"/то български плодове вече няма!?/.

Анонимен каза...

По шините има напрежение. Вземете фазоуказател и проверете. От касетата излиза захранващ кабел. Погледнете над нея.

Анонимен каза...

Гена да не пикаеш там като си напоркан.

Анонимен каза...

Я да Ви питам, отворковци такива, дето се изказвате полу на шега, полупросташки, кой аджеба от вас може да каже със сигурност да каже в тази касета има ли кабели или шини под напрежение? Аз апелирам компетентните органи в лицето на ЧЕЗ, като собственик, на общината, като стопанин на града, да уведомят обществеността има ли подадено напрежуние към касетата или не. Ако да, кой е отговорен, какво е предприето? Ако не, защо стои там, та да смущава хората и да буди подозрения? В България такива примери колкото щеш, на безгрижие и порнографско отношение към проблемите! Нали четете коментарите, не е нужно да ви убеждавам!!!!

Анонимен каза...

7-ми, ква община, къв Чез, кви 5 лева. На кой му пука от изброените?Гледаш касетата и виждаш сэстоянието та Република България. Това представлява нашата държава-грозна и разграбена. Няма врата-който не е отишъл на границата той не я е преминал. Няма ток в касетата-да не би икономиката на държавата да работи? Касетата няма външен вид, ръждясала и разнебитена-това са пътищата и улиците на България. От касетата липсват предпазители-ами окрадена е като държавата ни. Има кабели излизащи от нея-и от държавата ни излизат парични потоци от кражби и злоупотреби от депутати/изключително мръсна дума/, олигарси и цигани които ток не плащат. Може някой да бъде убит/при нещастен случаи/ при наличие на захранване в касетата-в България цената на човешкия живот е нищожна, дори да те осъдят няма да лежиш защото преди това си си бил шута и си изчезнал.За целта помагат съдии, адвокати и всички които са корумпирани.И още и още...Та това виждам на снимката. Но не мога да отговоря на поставения въпрос-Как ще я изрисуват?

Анонимен каза...

:8 ми с цялото си уважение към Вас, Ви питам, Вие в България ли живеете или наблюдавате от някъде, където тези проблеми не съществуват. Защото всички ги виждаме но си затваряме очите когато се иска нашият глас. Тези масови шестмесечни протести според мен трябва да се случват когато обявяват изборите а не постфактум, както са сега. Системата е така направена, че ни позволяват да пишем и приказваме тук там, а те си правят каквото си щат, а ние само пишем, приказваме на седенки и си трайкаме.Т.е. не можем да постигнем нищо в тази беднотия, защото гласовете ни при избори са на бедни хора, следователно са ЕВТИНИ. Но трябва да излезем от омагьосания умишлено кръг. От нас зависи!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |